Tietokone pöydällä Instagram näytöllä

Miksi Instagram on tehokas markkinointikanava yritykselle?

instagram-markkinointi myynti Jul 17, 2021

Haluaisitko tavoittaa yrityksesi kohderyhmän ja lisätä myyntiä tehokkaasti sosiaalisen median kautta ilman maksettua mainontaa? Instagram tarjoaa maksuttoman kanavan tasaisesti kasvavaan näkyvyyteen ja oikean kohderyhmän tavoittamiseen orgaanisesti.

Vuonna 2010 perustetun sosiaalisen median kanavan Instagramin teho perustuu visuaaliseen inspiroitumiseen. Muihin sosiaalisen median kanaviin verrattuna se tarjoaa parhaat mahdollisuudet orgaanisen näkyvyyden ja sitoutumisen kasvuun. Instagramissa vallitsee vahva yhteisöllisyyden kulttuuri ja yrityksen on helppo olla osa sitä. Kohderyhmän määrittelyllä ja kohdennetun sisällön avulla yritys saa oikeanlaista näkyvyyttä ilman mainostamista. Instagram-käyttäjät hakevat sovelluksesta inspiraatiota ja ovatkin vastaanottavaisempia yrityksien markkinointia kohtaan kuin muissa sosiaalisen median kanavissa.

Vaikka Instagram usein mielletään nuorten kanavaksi, aikuiset Instagram-käyttäjät lisääntyvät jatkuvasti. Tällä hetkellä yli kolmasosa sovelluksen käyttäjistä ovat iältään 25-34 -vuotiaita ja 16 % puolestaan ovat 35-44 -vuotiaita. Suuri osa yrityksien kohderyhmästä on tavoitettavissa Instagramin kautta.

Instagramissa tavoitat yrityksesi kohderyhmän maksuttomasti. Sitouttavalla ja kohderyhmää kiinnostavalla sisällöllä saat aikaan tehokkaampia ja pitkäjänteisempiä tuloksia kuin nopeita tuloksia tarjoavalla maksetulla mainonnalla. Valmennuksissani autan sinua saavuttamaan tilisi potentiaalin ja palvelemaan määriteltyä kohderyhmääsi oikeanlaisen sisällön avulla. 

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen matkallasi Instagram-tilisi hallitsijaksi? Lataa ilmainen opas:

KOLMEN KOHDAN TARKISTUSLISTA INSTAGRAM-TILIN ENSIVAIKUTELMAA VARTEN

Lataa ilmainen opas