Tässä kuvassa on mediavalmentaja Taru Tammmikallio

Instagram-hallitsija @omanelamasisuperstara - loppuunmyytyjä valmennuksia Instagramin kautta

asiakkaat instagram-markkinointi menestystarinat

"Seuraajat olivat oikeaa kohderyhmää ja myin kaikki ryhmävalmennukseni täyteen Instagramin kautta.

 

Olen Taru Tammikallio, mediayrittäjä, kirjailija, Oman elämäsi Superstara -yhteisön perustaja ja valmentaja. Oman elämäsi Superstara -yhteisön avulla autan isosti unelmoivia ihmisiä löytämään oman juttunsa, saamaan rohkeutta urahaaveidensa toteuttamiseen ja myös saavuttamaan ne. Pidän Instagramissa tiliä @omanelamasisuperstara, jossa jaan motivaatiota urahaaveiden toteuttamiseen, kannustan tuomaan rohkeasti itsensä ja osaamisensa esille, sekä annan vinkkejä työelämässä menestymiseen.

Osallistuin Satun Instagram-yksilövalmennukseen, sillä halusin henkilökohtaista valmennusta omaan IG-tekemiseeni ja vinkkejä oikeanlaisten seuraajien saamiseen. Valmennuksesta sain paljon neuvoja omaan tekemiseeni ja hyödyllistä tietoa algoritmin toiminnasta. Aloin ymmärtämään Instagramin toimintaa paremmin ja valmennuksen myötä tilini sitoutumisprosentti, vuorovaikutus ja seuraajamäärät alkoivat kasvamaan.

Lisäksi seuraajat olivat oikeaa kohderyhmää ja myin kaikki ryhmävalmennukseni täyteen Instagramin kautta. 

Instagramin päivittäminen ja sisällöntuottaminen on nykyään aiempaa helpompaa ja tilini on jatkanut kasvuaan. Olen tosi tyytyväinen valmennukseen ja siihen, miten omistautunut ja osaava valmentaja Satu on. Suosittelen osallistumaan Satun valmennukseen – erityisesti silloin, jos haluat tehdä Instagramia kannattavasti ja keskittyä oikeisiin asioihin. "

Katso täältä kaikki menestystarinat.

Kolme salaisuutta, joilla saat maksavia asiakkaita Instagramista ilman maksettua mainontaa

MAKSUTON TYÖPAJASARJA YRITTÄJILLE

Ilmoittaudu täältä