-

INSTAGRAM-TILISI HALLITSIJAKSI™

VERKKOKURSSI

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

 

Orgaanisen Instagram-kasvun verkkovalmennuksessa saat käytännönläheistä opetusta Instagramin algoritmista, tilin kasvusta sekä oikeanlaisesta sisällöntuotannosta, joka tavoittaa tilisi kohderyhmän tehokkaasti. Valmennuksen aikana opit päivittämään Instagram-tiliäsi suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Et tuhlaa aikaasi enää miettimällä, mikä tililläsi toimisi vaan voit käyttää aikasi tehokkaasti sellaiseen tekemiseen, joka tavoittaa kohderyhmän, sitouttaa seuraajat sekä tuo tuloja Instagram-tilisi kautta.

Käytännönläheinen ja perusteellinen verkkovalmennus pureutuu konkreettisten esimerkkien avulla kohderyhmällesi suunnattuun Instagramissa toimivaan sisällöntuotantoon sekä tulokselliseen ostopolkuun. Oikein optimoidulla sisällöllä saat kohderyhmän löytämään tilisi, kiinnostumaan sen sisällöstä ja lopulta tekemään ostopäätöksen. Opit myös hyödyntämään tilastoja tilisi kehittämiseen.

"RAUTAINEN TIETOPAKETTI INSTAGRAMIN MAAILMASTA

 

Sadun opeilla lähdin ihan nollasta perustamaan uudelle aputoiminimelleni tiliä. Jo puolessatoista viikossa tili on saavuttanut aktiivisia seuraajia, vaikka virallisesti tämän toimialan yritystoiminta ei ole edes ehtinyt alkaa.

Myös jo pidempään toiminut henkilötilini sai Sadun opeista runsaasti boostia. Paikallaan juminut seuraajamäärä alkoi nousta ja reaktiot päivityksiin lähes tuplaantuivat.

Kaiken kaikkiaan erittäin avartava ja syventävä kurssi. Tälläistä intensiivistä tietopakettia, joka perustuu kokemukseen ja testauksista saatuun dataan, ei kukaan muu ole vielä pystynyt tarjoamaan. Tämä kurssi ei ole mikään pintaraapaisu!"

IINA, yrittäjä

INSTAGRAM-TILISI SISÄLLÖSTÄ AIDOSTI KIINNOSTUNEITA SEURAAJIA

 

Kurssilta saat entistä kattavammin ja perusteellisemmin ne opit, jotka ovat tuoneet jo lukuisille asiakkailleni oikeita konkreettisia tuloksia. Ei pelkkiä lukuja vaan aitoja heidän sisällöstään, tuotteistaan tai palveluistaan kiinnostuneita seuraajia. Ei pelkkiä lukuja vaan myös lisääntynyttä myyntiä Instagram-tilin kautta.

Valmennuksen jälkeen sinun ei tarvitse enää arvailla tai pohtia, millainen sisältö Instagramissa tavoittaisi kohderyhmäsi ja lisäisi myyntiä. Tiedät konkreettisesti, millainen sisältö tavoittaa kohderyhmäsi ja tekee seuraajista maksavia asiakkaita. 

Sinun ei tarvitse kompensoida alhaisia tuloksia jatkuvalla aktiivisuudella. Tilin päivittämisestä tulee suunniteltua ja voit käyttää aikasi tehokkaasti sellaisiin toimenpiteisiin, joiden tiedät tuovan toivottuja tuloksia. Noudattaessasi valmennuksen ohjeita, alat pian nähdä kasvua näkyvyydessä, sitoutuneisuudessa, tilin kasvussa sekä myynnissä, tilistäsi ja tavoitteistasi riippuen.

“Tästä on yhtäkkiä tullut aika hauskaa tästä Instasta”

“Instagramin päivittäminen ja sisällöntuottaminen on nykyään aiempaa helpompaa ja tilini on jatkanut kasvuaan.”

Osa asiakkaistani ovat kertoneet käyneensä jo useita muita Instagram-kursseja ja ovat maininneet, että tällaista sisältöä ei muualta löydy.

"Sä oot tehny ihan sikana duunia sun tiedon ja taidon eteen."

"Aapuuvva! Katsoin eilisen työpajan ja en voi kuin kiittää sinua. Nyt tuntuu että tulee luotettavaa tietoa siitä mitä kannattaa tehdä. Oli jotenkin vapauttavaa huomata että ilo somen tekemiseen palasi eikä tunnukkaan pakkopullalta ja kyttäämiseltä."

Tällä kurssilla on paketissa yli neljän vuoden tutkimustyöni ja se metodi tehdä Instagramia, joka mahdollistaa oikeasti merkittävät konkreettiset tulokset.

"Valmennus on jo nyt maksanut itsensä takaisin moninkertaisena. Olen aivan häkeltynyt itsekin."

Jos haluat unohtaa haitalliset ja kuluttavat toimintatavat ja keskittyä saamaan konkreettisia tuloksia sisältösi kautta, tämä verkkokurssi on sinulle!

 

Instagram-tilisi hallitsijaksi™ -verkkokurssin aihealueet tiivistettynä:

 

 • Algoritmi ja orgaaninen näkyvyys Instagramissa
 • Tilin aiheen ja kohderyhmän rajaaminen
 • Instagram-bion optimointi
 • Instagramissa toimiva sisältö kattavasti konkreettisin esimerkein ja opastuksin
 • Erilaiset tavat sisällöntuotantoon
 • Sisällöntuotannon hyödyntäminen näkyvyyden ja seuraajien sitoutuneisuuden kasvattamisessa
 • Hashtag-strategia
 • Tilastojen tulkinta ja hyödyntäminen parhaalla tavalla tilin kehittämiseen
 • Kasvu Instagramissa
 • Myynti Instagramissa
 • Paljon käytännönläheistä inspiraatiota eri alojen toimivasta Instagram-tekemisestä
 • Bonus: kaupalliset yhteistyöt

OTA INSTAGRAM-TILISI VALTA OMIIN KÄSIISI

 

Ilmoittautumisen jälkeen saat 24 tunnin sisällä sähköpostiisi tunnukset verkkokurssille. Kurssi on sinulle avoinna 6 kk ajan sen jälkeen kun tunnukset on luotu. Saat koko valmennuksen materiaalit käyttöösi heti, joten voit opiskella sisällön täysin omaan tahtiisi.

 

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

HALUATKO ILMOITUKSEN SÄHKÖPOSTIISI, KUN KURSSI ON AUKEAMASSA?

 

Tilaa uutiskirje niin kuulet ensimmäisenä tulevista valmennuksista