INSTAGRAM-TILISI HALLITSIJAKSI™ verkkokurssi

 

Ota Instagram-tilisi valta omiin käsiisi - 

todistetusti toimivien keinojen avulla ilman kuluttavia toimintatapoja.

 

OSTA NYT

SELKEYS JA RAUHA INSTAGRAM-TEKEMISEEN

 

Tuskailetko sinäkin Instagram-tilisi kanssa? Teet jatkuvasti työtä tilisi eteen, mutta silti tili junnaa paikallaan eikä tuloksia tule.

Monet asiakkaani sanovat kokevansa Instagram-tekemisen jatkuvana taisteluna, sillä mikään ei toimi eivätkä he tiedä mikä siellä toimisi. Postaukset eivät saa näkyvyyttä eikä reaktioita, uusia sitoutuneita seuraajia ei tule eikä Instagram-tilin kautta tule tuloja.

He tuntevat olevansa algoritmin armoilla ja kokevat, että algoritmimuutokset ovat menestymisen esteenä. Sitä vastaan taisteleminen tuntuu mahdottomalta eikä Instagram-tekeminen ole mielekästä.

JO YLI 300 YRITTÄJÄÄ JA VAIKUTTAJAA LUOTTAVAT KASVUMETODIINI

 

Sen lisäksi että olen kasvattanut itselleni kolme huippumenestynyttä, aidosti sitoutuneiden seuraajien Instagram-tiliä: kansainvälinen vaikuttajatili (78 000 seuraajaa), suomalainen vaikuttajatili (12 000 seuraajaa) sekä suomalainen yritystili (5 000 seuraajaa), yli 350 asiakasta on hyödyntänyt oppejani omille tileilleen.

Lukuisat valmentamani yrittäjät ja  vaikuttajat ovat saaneet pitkäaikaista näkyvyyttä, sitoutuneita seuraajia, kestävää kasvua sekä tuloja Instagram-tileillään joko myynnin tai kaupallisten yhteistöiden kautta.

Nyt haluan auttaa sinua kokemaan samaa vallantunnetta, jota minä ja menestyneet asiakkaani koemme Instagram-tiliemme kanssa ja hyödyntämään Instagramia siten, että voit kasvattaa tulojasi yrittäjänä tai vaikuttajana.

OLET VARMASTI KUULLUT OHJEEN "TEE HYVÄÄ SISÄLTÖÄ JA TARJOA ARVOA", MUTTA MITÄ SE OIKEASTAAN TARKOITTAA?

 

Tällä kurssilla käydään läpi mitä se hyvä sisältö ihan konkreettisesti tarkoittaa erilaisilla tileillä ja miten luodaan sisältöä, jolla on mahdollisuus saada näkyvyyttä sekä tuoda kasvua ja myyntiä Instagramissa.

En opeta sinulle vain yhtä mallia, joka on toiminut juuri minulle, vaan keinot luoda Instagramissa toimivaa sisältöä tilin aiheesta riippumatta.

Saat konkreettiset esimerkit, joista voit myös löytää inspiraatiota omaan tekemiseesi. Kurssin perusopit toimivat kaikille tileille aiheesta riippumatta ja sen lisäksi saat näkökulmaa eri tavoin tehtävistä tileistä.

SANNA HAAPALAINEN

 

"Mun mielestä on upeaa, miten Satu on kyennyt rakentamaan valmennuskokonaisuuden, joka ei ole sitä perinteistä "tee samalla tavalla kuin itsekin tein" -koulutusta. Tästä syystä valmennuksesta läpi tulleet tilit ovat todella uniikkeja, omanlaisiaan ja tekevät sisältöjä juuri omaa tyyliä ja aihetta sivuten."

INSTAGRAM-TILISI HALLITSIJAKSI™ -VERKKOKURSSILLA OPIT KAIKEN, MITÄ SINUN PITÄÄKIN OPPIA TULOKSELLISESTA INSTAGRAM-TEKEMISESTÄ

 

KURSSIN SISÄLTÖ:

 

Osa 1: Algoritmin toiminta ja Instagram-näkyvyyden perusteet

Ensimmäisessä osiossa opit ymmärtämään, miten Instagramin algoritmi toimii ja kuinka näkyvyys Instagramissa muodostuu.

 

Osa 2: Sisältö, joka valloittaa seuraajat ja saa näkyvyyttä

Toisessa osiossa opit ymmärtämään, minkälainen sisältö konkreettisesti saa parhaiten näkyvyyttä Instagramissa ja opit soveltamaan sitä omalla aiheellasi.

 

Osa 3: Postaustyypit ja niiden hallitseminen

Kolmannessa osiossa opit eri tavat tuottaa sisältöä sekä miten niitä hyödynnetään eri tarkoituksiin.

 

Osa 4: Hashtag-strategia, jolla tavoittaa kiinnostunut yleisö

Neljännessä osiossa opit toimivan hashtag-strategian, jolla saat kunnolla näkyvyyttä oikealta kohderyhmältä.

 

Osa 5: Tilastojen tulkitseminen ja hallinta

Viidennessä osiossa opit tulkitsemaan tilisi statistiikkoja sekä hyödyntämään niitä parhaiten tulokselliseen tekemiseen.

 

Osa 6: Tilin orgaaninen kasvattaminen kestävällä tavalla

Kuudennessa osiossa opit ymmärtämään, mistä kaikkialta kasvu Instagramissa tulee ja kuinka kasvatat tiliäsi kestävästi.

 

Osa 7: Tuloksellinen myyminen Instagramissa

Seitsemännessä osiossa opit ymmärtämään orgaanisen ostopolun Instagramissa sekä tekemään myyntiä Instagramissa toimivalla tavalla.

 

Osa 8: Erilaiset tilityypit: yrittäjä, vaikuttaja ja henkilöbrändi

Kahdeksannessa osiossa saat paljon inspiraatiota tekemiseesi konkreettisten esimerkkien kautta.

 

Osa 9: Bonus

Yhdeksännessä osiossa opit ymmärtämään vaikuttajamarkkinointia sekä mahdollisena vaikuttajana saamaan kaupallisia yhteistöitä.

 

"Siis ihan mieletön muutos! Mun kuvista tykätään tosi paljon, mutta niitä myös kommentoidaan ja jaetaan vaikka kuinka paljon. Ja uusia seuraajia satelee niin paljon, että oon ihan hämilläni. Uusia asiakaskyselyitäkin on tullut. Tää muutos on kyllä niin järisyttävä, että kaikkien pitäis kuulla tästä!”

Lopeta jatkuva tuskailu Instagram-tekemisen kanssa ja lähde mukaan kurssille, josta saat kaikki työkalut tuloksellista Instagram-tekemistä varten. Irti algoritmin kahleista,

 

TULE NYT INSTAGRAM-TILISI HALLITSIJAKSI™

JÄTÄ TAAKSESI KULUTTAVAT JA JOPA TILILLESI HAITALLISET TOIMINTATAVAT

 

Tällä kurssilla opit, kuinka saat näkyvyyttä ja sitoutuneita seuraajia ilman, että tuhoat tilisi esimerkiksi tykkäysringeillä ja arvonnoilla.

Olet varmasti kuullut muualla opetettavan kyseenalaisia kasvukikkoja, jotka tuovat hetkellisesti paljon seuraajia, mutta lopulta vain tuhoavat orgaanisen näkyvyyden. Minä haluan opettaa sinulle tavan saada näkyvyyttä, sitoutuneita seuraajia ja myyntiä kestävällä ja pitkäjänteisellä tavalla.

Koska pelkkä näkyvyys ja seuraajat lukuina eivät tarkoita mitään, on tärkeää että tavoitellaan tilin sisällöstä aidosti kiinnostuneita seuraajia. Yrittäjänä tai vaikuttajana haluat tilisi toimivan, jotta tilin kautta on mahdollista saada tuloja pelkkien lukujen sijaan.

Vasta kun tililläsi on aiheestasi aidosti kiinnostuneita seuraajia, jotka myös näkevät postauksesi ja joille myyt Instagramissa sopivalla tavalla, saat oikeasti tuloja Instagram-tilisi kautta.

KOETKO OLEVASI ALGORITMIN ARMOILLA?

 

Onko Instagram-tekeminen tuskallista, raskasta ja epämieluisaa? Tällaista tekeminen voi olla kurssin jälkeen:

Instagram-tekeminen on selkeää ja mielekästä: tiedät mitä tehdä Instagramissa ja mikä toimii juuri sinulle.

Tunnet valtaa siitä, että tiedät mikä toimii eikä sinun tarvitse tuskailla tekemisen kanssa.

Sinulla on tehokkaat keinot saada näkyvyyttä, sitoutuneita seuraajia ja tuloja Instagram-tilisi avulla.

INSTAGRAM-TILISI HALLITSIJAKSI

Tule mukaan kurssille