KEYNOTE-PUHE

 

KAIPAATKO TAPAHTUMAASI TIUKKAA, MUTTA INSPIROIVAA ASIAA INSTAGRAM-TEKEMISESTÄ?

 

Keynote-puhujana annan yleisöllesi käytännönläheistä ja oikeasti hyödyllistä asiaa orgaanisesta Instagram-näkyvyydestä ja -kasvusta tavalla, joka pitää kuuntelijat tiukasti penkissä esityksen loppuun asti.

Selkeä ja ymmärrettävä tapani kertoa asioista on saanut valtavasti kiitosta niiltäkin, joille Instagram-maailma on vielä hieman vieras. Olen myös saanut useat kuulijat innostumaan Instagram-tekemisestä, vaikka he aiemmin ovat saattaneet ajatella, ettei Instagram ole heitä varten.

On minulle jopa muutaman kerran jälkeenpäin mainittu osallistujien toimesta, että esiintymiseni oli syy jonka takia tapahtumaan olivat alunperin ilmoittautuneet.

 

"Kaunis kiitos Sinulle luennosta. Saimme juuri analytiikkaa luennoista ja sinun luentosi keräsi päivän parhaita lukemia! Tässä koontia katsojapalautteesta:

  • Mahtava esitys, selkeä ja kiinnostava! Ihana kuulla ammattilaisen näkemyksiä. Kiitos Satu!
  • Kiitos paljon Satulle informatiivisestä hetkestä! Kylläpä kynä sauhusi :)
  • Erinomaisen selkeä esitys! Ja hienosti jäsennelty."

 

"Kiitos kun tulit puhumaan, olen saanut jo monelta paljon kehuja sinun esityksestä. Harvoin tulee seminaarissa yleisöstä kukaan kiittelemään puhujaa erikseen, niin kuin nyt sinua tultiin kiittelemään.

Puheenvuoro sisälsi selkeitä esimerkkejä ja konkreettisia toimia, jotka tulee ottaa huomioon yrityksen Instagram-tiliä rakentaessa. Jokainen kuulija sai varmasti vinkkejä, joita ottaa heti käytäntöön. Ammattitaito ja intohimo välittyi puheenvuorosta ja innosti kuulijoita!”

KEYNOTE-PUHE

 

Keynote-puhe 30 tai 60 minuuttia. Hintaan lisätään alv. Hinta sisältää matkat Uudenmaan, Hämeen, Turun ja Porin sekä Mikkelin lääneille.

30 minuuttia

795,00

+ alv

Varaa nyt

60 minuuttia

1295,00

+ alv

Varaa nyt