120 € + alv

Verkkovalmennukset on tarkoitettu vain oman/edustamasi yrityksen Instagram-tilin kehittämiseen eikä sen menetelmiä, materiaaleja tai rakennetta saa käyttää muuhun.

Kaikki sisällön ja materiaalin kaupallinen hyödyntäminen on ehdottomasti kielletty. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sisällön käyttämistä osana omaa liiketoimintaasi, mutta ei kuitenkaan rajoitu vain tähän. Jos sinä tai yrityksesi tarjoaa Instagramiin liittyviä kehityspalveluja, et voi osallistua verkkovalmennukseen.

Kaikkien antamiesi tietojen tulee olla oikeita, täsmällisiä ja täydellisiä. Voimme peruuttaa käyttäjätunnuksesi, jos ilmenee aihetta epäillä tietojen oikeellisuutta. Et saa luovuttaa käyttäjätunnusta/salasanaa kenellekään muulle.

Jos olet kuluttaja-asiakas, sinun tulee antaa ennakkosuostumuksesi digitaalisen sisällön toimittamisen sähköiseen aloittamiseen ennen peruuttamisajan päättymistä ja näin ollen peruuttamisaikaa ei ole.

Mitään Satu Gülle Oy:n sivustolta löytyvää materiaalia (mukaan lukien tekstit tai kuvat) ei saa kopioida, jäljentää, julkaista, ladata tai edelleen lähettää millään tavalla paitsi omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Cuvc6w56qcwq0ivfyy9n irtialgoritminkahleista 2

Irti algoritmin kahleista®

Kurssilla opit, kuinka

  • Optimoit tilisi niin, että sen toiminta ei ole enää ainoastaan algoritmin käsissä
  • Sitoutat seuraajasi ja asiakkaasi paremmin, jotta teet enemmän myyntiä
  • Tavoitat oikean kohderyhmän tehokkaammin, jotta saat uusia seuraajia ja asiakkaita

Kurssilta saat:

19 tiiviistä ja käytännönläheistä opastusvideota täynnä asiaa

Vihdoin käytännönläheinen ja konkreettinen työpaja siitä, kuinka oikeasti tavoitat ja sitoutat seuraajasi sekä asiakkaasi ilman kuluttavaa, turhauttavaa ja aikaa vievää kikkailua!