Xcd8xxfreqyhnvq2vf1a file

LISÄARVOA INSTAGRAM-POSTAUKSIIN

Opi kirjoittamaan postauksia, joita seuraajasi haluavat lukea. Jotta sitoutat heidät tehokkaammin, rakennat luottamusta ja edistät myyntiä.

Kuulet jatkuvasti, että Instagramissa on tuotettava lisäarvoa seuraajille.

Mutta mitä tämä lisäarvo oikein on?

Jos postausaiheiden keksiminen tuottaa tuskaa, mutta haluaisit sitouttaa seuraajasi tehokkaammin, tämä on sinulle!

Olen kerännyt sinulle 71 sitouttavaa ja lisäarvoa tuovaa postausideaa, jotka on testattu käytännössä toimiviksi satojen asiakkaideni toimesta.

71 postausideaa, jotka

  • Sitouttavat seuraajasi tehokkaammin
  • Auttavat rakentamaan luottamusta
  • Ovat tehokasta markkinointia ilman jatkuvaa tyrkyttämistä

Lisäksi saat tiiviin ja informatiivisen videokoulutuksen, jossa opit kirjoittamaan Instagramissa toimivia ja sitouttavia tekstejä.

Paketista saat

  • Tiiviin videokoulutuksen Instagramissa toimivien ja sitouttavien tekstien kirjoittamiseen
  • 71 lisäarvoa tuovaa postausideaa tuotteita myyvälle yrittäjälle
  • 71 lisäarvoa tuovaa postausideaa palveluita myyvälle yrittäjälle

 

 

30 € + alv

Verkkovalmennukset on tarkoitettu vain oman/edustamasi yrityksen Instagram-tilin kehittämiseen eikä sen menetelmiä, materiaaleja tai rakennetta saa käyttää muuhun.

Kaikki sisällön ja materiaalin kaupallinen hyödyntäminen on ehdottomasti kielletty. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sisällön käyttämistä osana omaa liiketoimintaasi, mutta ei kuitenkaan rajoitu vain tähän. Jos sinä tai yrityksesi tarjoaa Instagramiin liittyviä kehityspalveluja, et voi osallistua verkkovalmennukseen.

Kaikkien antamiesi tietojen tulee olla oikeita, täsmällisiä ja täydellisiä. Voimme peruuttaa käyttäjätunnuksesi, jos ilmenee aihetta epäillä tietojen oikeellisuutta. Et saa luovuttaa käyttäjätunnusta/salasanaa kenellekään muulle.

Jos olet kuluttaja-asiakas, sinun tulee antaa ennakkosuostumuksesi digitaalisen sisällön toimittamisen sähköiseen aloittamiseen ennen peruuttamisajan päättymistä ja näin ollen peruuttamisaikaa ei ole.

Mitään Satu Gülle Oy:n sivustolta löytyvää materiaalia (mukaan lukien tekstit tai kuvat) ei saa kopioida, jäljentää, julkaista, ladata tai edelleen lähettää millään tavalla paitsi omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään