-

VALMENNUKSET

 

 

 

Tuloksellisissa verkkovalmennuksissani ohjeistan sinua henkilökohtaisesti kasvattamaan Instagram-tiliäsi orgaanisesti ja luomaan kohderyhmää sitouttavaa, inspiroivaa sisältöä. Saat konkreettisia ohjeita niistä Instagramin mahdollisuuksista, jotka tuovat juuri sinun tilillesi oikeat tulokset ja palvelevat sitoutuneita seuraajia.

Valmennus pureutuu näkyvyyttä kasvattavaan sisällöntuotantoon. Käytännönläheisten valmennuksien aikana käymme yhdessä läpi näkyvyyttä parantavia tekijöitä konkreettisten esimerkkien kautta. Oikeanlaisen sisällöntuotannon avulla tavoitat juuri oikeanlaisen yleisön, eli potentiaaliset uudet asiakkaasi.

Valmennukseni perustuvat täysin Instagram-tilin orgaaniseen kasvuun. Maksetun mainonnan nopeisiin tuloksiin verrattuna orgaaninen näkyvyys takaa pitkäjänteisen näkyvyyden, tasaisen kasvun ja oikean kohderyhmän tavoittamisen. 

Saatavilla on verkkokurssi, henkilökohtainen yksilövalmennus sekä kolmen tunnin ryhmäkoulutus. Mikäli tarjonnasta ei löydy juuri sinulle sopivaa valmennusta, räätälöin mielelläni Instagram-kasvuvalmennuskokonaisuuden, joka palvelee sinun tarpeitasi parhaiten.

Oletko valmis saavuttamaan Instagram-tilisi täyden potentiaalin?

 

Asiakkaiden tuloksia

INSTAGRAM-TILISI HALLITSIJAKSI™ VERKKOKURSSI

 

Käytännönläheinen ja perusteellinen verkkovalmennus pureutuu konkreettisten esimerkkien avulla kohderyhmällesi suunnattuun Instagramissa toimivaan sisällöntuotantoon sekä tulokselliseen ostopolkuun.

Kurssilta saat entistä kattavammin ja perusteellisemmin ne opit, jotka ovat tuoneet jo lukuisille asiakkailleni oikeita konkreettisia tuloksia. Ei pelkkiä lukuja vaan aitoja heidän sisällöstään, tuotteistaan tai palveluistaan kiinnostuneita seuraajia. Ei pelkkiä lukuja vaan myös lisääntynyttä myyntiä Instagram-tilin kautta.

 

Tutustu kurssiin ja ilmoittaudu mukaan

-

"Erittäin avartava ja syventävä kurssi. Tällaista intensiivistä tietopakettia, joka perustuu kokemukseen ja testauksista saatuun dataan, ei kukaan muu ole vielä pystynyt tarjoamaan. Tämä kurssi ei ole mikään pintaraapaisu!"

Iina, yrittäjä

YKSILÖVALMENNUS

 

Sinun tavoitteillesi räätälöidyn yksilövalmennuksen aikana perehdymme syvällisesti ja pitkäjänteisesti tiliisi ja sen tulokselliseen tekemiseen oikeanlaisen sisällön ja kohderyhmän tavoittamisen avulla. Autan sinua rakentamaan kestävää kasvua tukevan sisältöstrategian sekä tavoittamaan kohderyhmäsi ja tekemään myyntiä Instagram-tilisi kautta.

Luomme yhdessä suunnitelman toimenpiteistä, joiden avulla tilisi tavoittaa halutun kohderyhmän sekä tuo konkreettisia tuloksia täysin orgaanisesti.

 

Tutustu yksilövalmennukseen

-

"Valmennuksesta sain paljon neuvoja omaan tekemiseeni ja hyödyllistä tietoa algoritmin toiminnasta. Aloin ymmärtämään Instagramin toimintaa paremmin ja valmennuksen myötä tilini sitoutumisprosentti, vuorovaikutus ja seuraajamäärät alkoivat kasvamaan."

Taru Tammikallio

KOULUTUS RYHMÄLLE

 

Kolmen tunnin etäkoulutuksen aikana ryhmä oppii ymmärtämään Instagramin orgaanisen näkyvyyden perusteet sekä hyödyntämään algoritmia ja kohderyhmän käyttäytymistä näkyvyyden kasvattamisessa.

Koulutuksen sisältö pohjautuu omaan pitkäjänteiseen ja todellisiin tuloksiin perustuvaan tutkimustyöhöni.

 

Lue lisää ja varaa koulutuspäivä

-

"Tilini on kasvanut tasaisesti ja olen saanut verkkokauppani kohderyhmää edustavia sitoutuneita seuraajia, jotka ovat aidosti kiinnostuneita sisällöstäni."

Minna Auranen

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA VALMENNUSTA?

 

Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva valmennuskokonaisuus!

 

Ota yhteyttä