Instagram-kasvuvalmentaja Satu Gülle työskentelee tietokoneella, pitelee kynää ja hymyilee.

Instagram-kasvuvalmennukset

Tuloksellisissa verkkovalmennuksissani perehdytään Instagramin toimintoihin ja algoritmiin. Ohjeistan sinua henkilökohtaisesti kasvattamaan Instagram-tiliäsi orgaanisesti ja luomaan kohderyhmää sitouttavaa, inspiroivaa sisältöä. En anna sinulle valmiita ratkaisuja tai postauksia, vaan ohjeistan sinua niistä Instagramin mahdollisuuksista, jotka tuovat juuri sinun tilillesi oikeat tulokset ja palvelevat sitoutuneita seuraajia.

Valmennukseni perustuvat täysin Instagram-tilin orgaaniseen kasvuun. Maksetun mainonnan nopeisiin tuloksiin verrattuna orgaaninen näkyvyys takaa pitkäjänteisen näkyvyyden, tasaisen kasvun ja oikean kohderyhmän tavoittamisen.

Ohjeitani noudattaneet asiakkaani kasvattavat tilinsä tykkäyksien määrää kolmen kuukauden aikana keskimäärin 78 %. He saavat näkyviä tuloksia ja kasvattavat tilinsä näkyvyyttä jo valmennuksen aikana.

Valmiiden valmennuspakettien lisäksi voin räätälöidä sinulle tai yrityksellesi sopivan valmennuskokonaisuuden, joka palvelee tarpeitasi ja kasvun mahdollisuuksia parhaalla tavalla.

Instagram-valmentaja Satu Gülle istuu tietokoneen takana ja hymyilee
Valmennusryhmä
Valmennusryhmässä liityt innokkaaseen yrittäjien ja sosiaalisen median vaikuttajien joukkoon, jotka haluavat kasvattaa Instagram-näkyvyyttään orgaanisesti! Neljän viikon aikana opit menestyvän Instagram-tilin perusteet, pääset ottamaan opit käytäntöön ja saat henkilökohtaista ohjeistusta siitä, mitkä keinot toimivat sinun Instagram-tilisi kasvattamiseen ja kohderyhmän tavoittamiseen.
Instagram-valmentaja Satu Gülle antaa henkilökohtaista valmennusta videopuhelun avulla.
Yksilövalmennus
Yksilövalmennuksen aikana käymme yhdessä läpi tilisi nykyisen tilan. Ohjeistan sinulle menestyvän Instagram-tilin perusteet ja algoritmin salaisuudet. Luon suunnitelman toimenpiteistä, joiden avulla tilisi kasvaa orgaanisesti ja palvelee kohderyhmääsi. Autan sinua myös käytännön toteutuksessa. Olen apunasi koko kahden kuukauden ajan ja yhdessä rakennamme Instagram-tilisi menestystarinaa!
Satu Gülle kirjoittaa, pöydällä on vihko ja puhelin
Koulutuspäivä
Neljän tunnin koulutuspäivän aikana ohjeistan ryhmää Instagramin toiminnoista, algoritmista sekä sitouttavan sisällön luomisesta. Koulutuksen aikana ryhmä oppii ymmärtämään Instagramin orgaanisen näkyvyyden perusteet sekä hyödyntämään algoritmia ja kohderyhmän käyttäytymistä näkyvyyden kasvattamisessa. Koulutus ohjeistaa myös luomaan kohderyhmää ja optimaalista kasvua palvelevaa, sitouttavaa sisältöä.
Instagram-valmentaja Satu Gülle istuu tietokoneen ääressä ja työskentelee.
Etävalmennus ryhmälle
Ryhmien Instagram-kasvuvalmennus onnistuu myös etäyhteyksien kautta! Zoom-ohjelman kautta pidettävän koulutuksen aikana ryhmä oppii ymmärtämään Instagramin orgaanisen näkyvyyden perusteet sekä hyödyntämään algoritmia ja kohderyhmän käyttäytymistä näkyvyyden kasvattamisessa. Koulutus ohjeistaa myös luomaan kohderyhmää ja optimaalista kasvua palvelevaa, sitouttavaa sisältöä.