Nainen kirjoittaa lehtiöön, pöydällä on puhelin.

Koulutuspäivä

Neljän tunnin koulutuspäivän aikana ohjeistan ryhmää Instagramin toiminnoista, algoritmista sekä sitouttavan sisällön luomisesta. Koulutuksen aikana ryhmä oppii ymmärtämään Instagramin orgaanisen näkyvyyden perusteet sekä hyödyntämään algoritmia ja kohderyhmän käyttäytymistä näkyvyyden kasvattamisessa. Koulutus ohjeistaa myös luomaan kohderyhmää ja optimaalista kasvua palvelevaa, sitouttavaa sisältöä. 

Koulutuspäivä järjestetään yrityksesi tiloissa. Lisäksi minulla on mahdollisuus järjestää koulutus ulkopuolisessa koulutustilassa Hämeenlinassa, Tampereella, Porissa ja Jyväskylässä.

  • Avaimet parempaan orgaaniseen näkyvyyteen ja sitoutuneiden seuraajien saamiseen Instagramissa
  • Menestyvän Instagram-tilin perusteet
  • Konkreettiset vinkit kasvua palvelevan sisällön luomiseen
  • Kesto: 4 h

Hinnasto

  • 5–10 osallistujaa: 1 295€ (sis.alv) + kilometrikorvaus
  • 11–20 osallistujaa: 1 895€ (sis.alv) + kilometrikorvaus

Pyydä tarjous suuremmille ryhmille.

Lisätiedot ja koulutuspäivän varaaminen: satu@satugulle.fi

Kokemuksia koulutuspäivästä

Yksi parhaista käymistäni koulutuksista! Satun koulutuksen jälkeen tilini sai muutamassa kuukaudessa 1500 uutta, kohderyhmään kuuluvaa seuraajaa ja kasvu jatkuu. Instagramin kautta alkoi tulla myös yhteydenottoja ja suoraa liikennettä verkkokauppaani. Saamani neuvot olivat konkreettisia ja ne oli helppo ottaa osaksi päivittäistä tekemistä. Tykkäsin erityisesti Satun tavasta kertoa asioita ja perustella miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla. Satun oppien avulla Instagramin päivittämisestä on tullut helppoa ja mukavaa!
Minna Auranen / @puutarhurinmaja
Satun Instakoulutus oli ehdottomasti paras koulutus, johon olen osallistunut. Päivän koulutuspaketti oli todella tuhti ja sieltä sai paljon eväitä omaan tekemiseen. Satu on erittäin ammattitaitoinen ja hyvä kouluttaja! Voin suositella lämpimästi!
Susanna Vainio / @decotime.lifestyle
Tammikuussa 2020 järjestimme IG-koulutuspäivän Frenchic Paint ® sarjan Suomen jälleenmyyjille. Kouluttajaksi valitsimme Satu Güllen hänen hyvän maineensa ansiosta.  Kurssin tavoitteena oli antaa syvempää tietoa Instagramista jälleenmyyjille yrityksen näkökulmasta, nostaa tilien näkyvyyttä ja kasvattaa myyntiä. Kurssin sisältö räätälöitiin yhdessä Satun kanssa Frenchic -jälleenmyyjien yhteisöllisyyden käyttämiseen yhtenä vahvuutena.Yhteistyö Satun kanssa oli helppoa ja rakentavaa. 

Kurssipäivä sisälsi hyvin konkreettisia ja yrittäjiä hyödyntäviä käytännön vinkkejä. Satu oli tavoitettavissa myös kurssin jälkeen ja auttoi käytännön kysymyksissä  halukkaita. Jokainen jälleenmyyjä antoi erittäin positiivista palautetta  tiiviistä ja asiapitoisesta kurssipäivästä.  

Koulutuksen tilaajana olen erittäin tyytyväinen vahvasti ammattitaitoiseen kurssisisältöön ja päivän käytännönläheiseen opetusmateriaaliin. Kurssilla neuvottujen toimenpiteiden hyöty on konkreettinen, pitkäaikainen ja heti näkyvä.  Kurssipäivän lisäbonuksena Frenchic-jälleenmyyjät verkostoituivat, nousivat uudelle tasolle markkinoinnissaan ja kiinnostuivat entistä enemmän hyödyntämään Instagramia omassa liiketoiminnassaan.  Voin suositella lämpimästi Satua kouluttamaan myös Sinua tai henkilöstöäsi ja käytämme Sadun palveluita varmasti uudelleen!
Minna Arohonka / Frenchic Paint® Finland