Satu Gülle yksilövalmennuksen etätapaamisessa.

Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksen aikana käymme yhdessä läpi Instagram-tilisi nykyisen tilan. Ohjeistan sinulle menestyvän Instagram-tilin perusteet ja algoritmin salaisuudet. Luon suunnitelman toimenpiteistä, joiden avulla tilisi kasvaa orgaanisesti ja palvelee haluttua kohderyhmää. Autan sinua myös käytännön toteutuksessa. Olen apunasi koko valmennuksen ajan ja yhdessä rakennamme Instagram-tilisi menestystarinaa! Valmennuksen jälkeen voit liittyä ilmaiseen Instagram-yhteisöön muiden valmennukseen osallistujien kanssa.

Yksilövalmennusta on saatavilla sekä kahden että neljän kuukauden valmennuksena. Kahden kuukauden valmennuksessa opetan sinulle Instagramin perusteet, algoritmin salat ja ohjeistan sinua henkilökohtaisesti tilisi kasvattamisessa. Neljän kuukauden valmennuksessa perehdymme syvällisemmin ja pitkäjänteisemmin tiliisi ja sen tulokselliseen kasvattamiseen oikeanlaisen sisällön ja kohderyhmän tavoittamisen avulla. 

Yksilövalmennuksen sisältö:

  • Menestyvän Instagram-tilin perusteet
  • Tilillesi räätälöity suunnitelma orgaaniseen kasvuun
  • Käytännön apu suunnitelman toteuttamiseen
  • Henkilökohtaiset tapaamiset paikan päällä tai etänä
  • Yhteydenpito koko valmennuksen ajan

Yksilövalmennukset:

  • 2 kk valmennus: 3 henkilökohtaista tapaamista (1 195€ sis. alv)
  • 4 kk valmennus: 5 henkilökohtaista tapaamista (1 795€ sis. alv)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: satu@satugulle.fi

Kokemuksia yksilövalmennuksesta

Yksilövalmennuksen myötä tilini sitoutumisprosentti, vuorovaikutus ja seuraajamäärät alkoivat kasvamaan. Lisäksi seuraajat olivat oikeaa kohderyhmää ja myin kaikki ryhmävalmennukseni täyteen Instagramin kautta. 

Instagramin päivittäminen ja sisällöntuottaminen on nykyään aiempaa helpompaa ja tilini on jatkanut kasvuaan. Olen tosi tyytyväinen valmennukseen ja siihen, miten omistautunut ja osaava valmentaja Satu on. Suosittelen osallistumaan Satun valmennukseen – erityisesti silloin, jos haluat tehdä Instagramia kannattavasti ja keskittyä oikeisiin asioihin.
Taru Tammikallio | @omanelamasisuperstara
Aloitin Satun yksilövalmennuksessa keväällä 2019. Ei liene liioiteltua sanoa, että ne olivat parhaiten käyttämäni eurot koskaan. Ennen kurssia tilini kasvu oli pysähtynyt. Satun kanssa mietimme koko homman uudelleen ja tulokset puhuvat puolestaan - seuraajien sitoutuneisuus nousi erinomaiselle tasolle ja seuraajat lähtivät kasvuun. Valmennuksen avulla olen kasvattanut Instagramista itselleni myös kannattavan sivutyön. Olen jatkanut yksilövalmennuksessa tähän päivään saakka ja meno senkun paranee - jos mahdollista. Suosittelen Satun yksilövalmennusta täydellä sydämellä.
Sini Antila / @sinimalist