-

VALMENNUS-

RYHMÄ

 

Valmennusryhmässä liityt innokkaaseen yrittäjien ja sosiaalisen median vaikuttajien joukkoon, jotka haluavat kasvattaa Instagram-tilinsä näkyvyyttä orgaanisesti algoritmia hyödyntäen! Neljän viikon aikana opit menestyvän Instagram-tilin perusteet, saat räätälöityä ohjeistusta Instagram-tilisi menestykseen ja kohderyhmäsi tavoittamiseen sekä opit tuottamaan tilillesi tuloksellista sisältöä, jota myös algoritmi arvostaa!

 

SANNA HAAPALAINEN

"VALMENNUS KYLLÄ MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN NOPEASTI.

 

Ero aikaisempaan on ollut ihan huima. Ennen väänsin ja väänsin tilini kanssa ja ehkä kaksi ihmistä klikkasivat linkkiä kuussa. Nyt sivustoklikkauksia on ollut kymmeniä per kuukausi.

Olen saanut myös toivottua vuorovaikutusta ihmisten kanssa ja nyt tilanne on se, etten itse tee ollenkaan aktiivista myyntiä, vaan asiakkaat tavoittelee mua itse. Tilini on vielä alussa, mutta näkymät ovat valoisat."

KÄYTÄNNÖNLÄHEISESSÄ VALMENNUKSESSA SAAT HENKILÖKOHTAISTA OPASTUSTA INSTAGRAM-TILISI KEHITÄÄMISEEN

 

Kunnianhimoisista Instagram-menestyjistä koostuvassa valmennusryhmässä opit tuottamaan sisältöä, joka mahdollistaa tilille pitkäaikaista näkyvyyttä, kestävää kasvua ja kohderyhmästä koostuvan seuraajajoukon.

Sisällöntuotannon lisäksi valmennuksen sisältöön lukeutuu muun muassa hashtag-strategian rakentaminen, seuraajien sitouttaminen sekä myynnin tekeminen Instagram-tilisi avulla. Valmennus opettaa sinua menestymään Instagramissa ilman kuluttavia toimintatapoja, kikkailua tai algoritmin huijausyrityksiä. 

Valmennuksen jälkeen voit liittyä ilmaiseen Instagram-yhteisöön muiden valmennukseen osallistuvien kanssa. 

 

  • Menestyvän Instagram-tilin perusteet
  • Ohjeistus oman tilin kasvattamiseen ja oppien käytäntöön ottamiseen
  • Henkilökohtainen ohjaus ryhmän Zoom-tapaamisessa
  • Yksilöllinen suunnitelma tilisi kehittämiseen
  • Jatkuva tuki koko valmennuksen ajan
  • Max. 30 osallistujaa
  • Kesto: 4 viikkoa
  • Alustat: Facebook ja Zoom

 

IRTI ALGORITMIN KAHLEISTA. OTA INSTAGRAM-TILISI VALTA OMIIN KÄSIISI.

 

"Kurssi antoi valtavasti uusia eväitä ja sen ansiosta Instassa käytetty aika on varmasti jatkossa aikaisempaa tuottavampaa. Verkkokauppaklikkaukset ovat kasvaneet kurssin aikana noin 100% ja mikä tärkeintä, olen löytänyt (some)tekemisen ilon uudelleen."

 

Anni Koskeli-Ratamaa