-

VALMENNUS-

RYHMÄ

 

Valmennusryhmässä liityt innokkaaseen yrittäjien ja sosiaalisen median vaikuttajien joukkoon, jotka haluavat kasvattaa Instagram-näkyvyyttään orgaanisesti! Neljän viikon aikana opit menestyvän Instagram-tilin perusteet, pääset ottamaan opit käytäntöön ja saat henkilökohtaista ohjeistusta siitä, mitkä keinot toimivat sinun Instagram-tilisi kasvattamiseen ja kohderyhmän tavoittamiseen. 

 

SANNA HAAPALAINEN

"VALMENNUS KYLLÄ MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN NOPEASTI.

 

Ero aikaisempaan on ollut ihan huima. Ennen väänsin ja väänsin tilini kanssa ja ehkä kaksi ihmistä klikkasivat linkkiä kuussa. Nyt sivustoklikkauksia on ollut kymmeniä per kuukausi.

Olen saanut myös toivottua vuorovaikutusta ihmisten kanssa ja nyt tilanne on se, etten itse tee ollenkaan aktiivista myyntiä, vaan asiakkaat tavoittelee mua itse. Tilini on vielä alussa, mutta näkymät ovat valoisat."

Käytännönläheisessä valmennuksessa saat konkreettisia ohjeita tilisi kasvattamista varten.

 

Opit kuinka Instagramissa saadaan pitkäaikaista näkyvyyttä ja kestävää kasvua oikeasta kohderyhmästä. Keskitymme pääosin Instagramissa näkyvyyttä saavaan sisällöntuotantoon ilman kuluttavia toimintatapoja tai kikkailua.

Valmennuksen jälkeen voit liittyä ilmaiseen Instagram-yhteisöön muiden valmennukseen osallistuvien kanssa. 

 

  • Menestyvän Instagram-tilin perusteet
  • Ohjeistus oman tilin kasvattamiseen ja oppien käytäntöön ottamiseen
  • Henkilökohtainen ohjaus ryhmän Zoom-tapaamisessa
  • Yksilöllinen suunnitelma tilisi kehittämiseen
  • Jatkuva tuki koko valmennuksen ajan
  • max. 30 osallistujaa
  • Kesto: 4 viikkoa
  • Alustat: Facebook ja Zoom

 

IRTI ALGORITMIN KAHLEISTA. OTA INSTAGRAM-TILISI VALTA OMIIN KÄSIISI.

 

"Kurssi antoi valtavasti uusia eväitä ja sen ansiosta Instassa käytetty aika on varmasti jatkossa aikaisempaa tuottavampaa. Verkkokauppaklikkaukset ovat kasvaneet kurssin aikana noin 100% ja mikä tärkeintä, olen löytänyt (some)tekemisen ilon uudelleen."

 

Anni Koskeli-Ratamaa