-

YKSILÖ-VALMENNUS

 

Sinun tavoitteillesi räätälöidyn yksilövalmennuksen aikana käymme yhdessä läpi Instagram-tilisi nykyisen tilan. Ohjeistan sinulle menestyvän Instagram-tilin perusteet ja tavan hyödyntää algoritmin toimintaa tilisi kasvattamisessa. Luomme yhdessä suunnitelman toimenpiteistä, joiden avulla tilisi kasvaa orgaanisesti ja palvelee haluttua kohderyhmää.

Opetan sinua luomaan tilillesi kiinnostavaa ja yleisöäsi sitouttavaa sisältöä, joka tavoittaa kohderyhmäsi eli potentiaalisen asiakkaasi. Yksilövalmennuksen avulla rakennat Instagram-tilistäsi tehokkaan myyntikanavan, joka johtaa asiakkaan ostopäätökseen täysin orgaanisesti, ilman maksettua mainontaa. 

Yksilövalmennus sopii loistavasti myös sinulle, joka tavoittelet sosiaalisen median vaikuttajan työtä ja kaupallisia yhteistöitä. Oikeanlaisella sisällöntuotannolla, tavoitteita tukevalla strategialla sekä algoritmin hyödyntämisellä kasvatat tilistäsi kestävästi tuloksellisen kanavan, jonka kanssa yritykset haluavat työskennellä.

Olen apunasi koko valmennuksen ajan ja yhdessä rakennamme Instagram-tilisi menestystarinaa! Valmennuksen jälkeen voit liittyä ilmaiseen Instagram-yhteisöön muiden valmennukseen osallistujien kanssa.

"MYIN KAIKKI RYHMÄVALMENNUKSENI TÄYTEEN INSTAGRAMIN KAUTTA.

 

Yksilövalmennuksen myötä tilini sitoutumisprosentti, vuorovaikutus ja seuraajamäärät alkoivat kasvamaan. Lisäksi seuraajat olivat oikeaa kohderyhmää. Instagramin päivittäminen ja sisällöntuottaminen on nykyään aiempaa helpompaa ja tilini on jatkanut kasvuaan.

Olen tosi tyytyväinen valmennukseen ja siihen, miten omistautunut ja osaava valmentaja Satu on. Suosittelen osallistumaan Satun valmennukseen – erityisesti silloin, jos haluat tehdä Instagramia kannattavasti ja keskittyä oikeisiin asioihin."

 

TARU TAMMIKALLIO

HENKILÖKOHTAISESSA, SINULLE RÄÄTÄLÖIDYSSÄ VALMENNUKSESSA SAAT KONKREETTISIA OHJEITA TILISI KESTÄVÄÄN KASVUUN

 

Kolmen kuukauden yksilövalmennuksessa opetan sinulle tuloksellisen Instagram-näkyvyyden kasvattamisen perusteet keskittyen juuri sinun tavoitteisiisi. Ohjeistan sinua henkilökohtaisesti tilisi kasvattamisessa ja autan luomaan kohderyhmääsi sitouttavaa sisältöä. 

Valmennuksessa perehdymme syvällisesti ja pitkäjänteisesti tiliisi ja sen tulokselliseen tekemiseen oikeanlaisen sisällön ja kohderyhmän tavoittamisen avulla. Autan sinua rakentamaan kestävää kasvua tukevan sisältöstrategian sekä tavoittamaan kohderyhmäsi ja tekemään myyntiä Instagram-tilisi kautta.

Yksilövalmennuksen sisältö perustuu pitkäjänteiseen ja tulokselliseen tutkimustyöhöni Instagramin toiminnasta ja menestyvän tilin työkaluista. Keskitymme täysin Instagramissa näkyvyyttä saavaan sisällöntuotantoon ja algoritmin hyödyntämiseen ilman kuluttavia toimintatapoja tai kikkailua.

 

YKSILÖVALMENNUS, KESTO 3 KK

  • Menestyvän Instagram-tilin perusteet kattavasti keskittyen sinun tavoitteisiisi
  • Tilillesi räätälöity sisältösuunnitelma sekä tilin optimointi orgaanista näkyvyyttä varten
  • 4 henkilökohtaista tapaamista paikan päällä tai etänä suunnitelman kehittämistä sekä tulosten analysointia varten
  • Viikottainen palaute tekemisestä
  • Yhteydenpito ja käytännön apu viestein koko valmennuksen ajan

Kenelle sopii?

  • Motivoituneelle yrittäjälle tai vaikuttajalle, joka haluaa tuloja Instagram-tilinsä kautta
  • Yrittäjälle tai vaikuttajalle, joka luo ja tuottaa sisältöä tililleen alusta asti itse
  • Tilille, jonka nykyinen seuraajakunta ei koostu isoksi osaksi arvontaseuraajista
  • Tilille, jolle on tarkoitus luoda sitoutunut yhteisö potentiaalisia asiakkaita
  • Tilille, jonka tavoitteena on saada pitkäaikaista orgaanista näkyvyyttä sekä myyntiä sitoutuneiden seuraajien kautta

Yksilövalmennus, maksu 4 erässä

572,50 / kk (sis alv 24%)

Yhteensä 2290,00

Ilmoittaudu nyt

Yksilövalmennus, maksu 2 erässä

1145,00 / kk (sis alv 24%)

Yhteensä 2290,00

Ilmoittaudu nyt

Yksilövalmennus, kertamaksu

2290,00 (sis alv 24%)

Kertamaksu

Ilmoittaudu nyt

"PARHAITEN KÄYTTÄMÄNI EUROT KOSKAAN.

 

Ennen valmennusta tilini kasvu oli pysähtynyt. Satun kanssa mietimme koko homman uudelleen ja tulokset puhuvat puolestaan - seuraajien sitoutuneisuus nousi erinomaiselle tasolle ja seuraajat lähtivät kasvuun. Valmennuksen avulla olen kasvattanut Instagramista itselleni myös kannattavan sivutyön."

SINI ANTILA