Kosmetologi Sirpa Tiistola esittelee ihonhoitotuotetta

Instagram-hallitsija @kauneushoitolacalla - 1 500 € myyntiä ensimmäisen kuukauden aikana

asiakkaat menestystarinat myynti

"Koen, että elän jonkun toisen elämää, olen vihdoin päässyt ammatillisesti siihen mihin olen aina toivonut ja nyt saan vain nauttia matkasta.

 

Valmistuin kosmetologiksi 2008 ja jo koulun pääsykokeissa visioni oli valmis: Halusin olla parhaista parhain kauneushoitolayrittäjä.

9 yrittäjävuoteni jälkeen olin varma ja erittäin taitava tekijä, asiakkaani luottivat minuun ja kävivät säännöllisesti. Ongelmaksi muodostui kuitenkin, että käyttämämme ihonhoitosarja siirtyi myytäväksi myös isoon kosmetiikkaketjuun. Minä tein myyntityön ja he saivat rahat.

Minulla oli fiilis, että tarvitsen jotain muuta, lisää haastetta. Päätin, että luovumme käyttämästämme sarjasta ja etsimme uuden. Tai sitten minun pitäisi miettiä ihan jotain muuta työtä.

Lopulta löysimme sarjan, joka oli tehokkaampi ja kiinnostavampi, kuin yksikään millä olin aiemmin työskennellyt. Se antoi kaipaamaani haastetta.

Meidän hoitola oli ensimmäinen hoitola Suomessa, johon sarja tuli ja tämä tarkoitti, että meidän piti aloittaa kaikki alusta. Kaikki asiakkaiden vakuuttaminen, oman ihon hoitaminen, markkinointi ja asiakkaiden uudelleen ohjaaminen.

Hyvä ystäväni oli jo pitkän aikaan puhunut minulle, että minun pitäisi alkaa tehdä Instagramia. Hänestä minä sopisin siihen täydellisesti.

Tiesin olevani kosmetologina yksi Suomen parhaista, ominaisuuteni olivat erinomaiset tähän, mutta olisiko minusta tekemään Instagramia? Vastahan olimme avanneet tilinkin.

Samainen ystäväni oli käynyt työnsä puolesta Satun jonkun heille suunnitellun pikakurssin ja hän sanoi että otapa hänen tili seurantaan.

Seurasin Satun tiliä hetken aikaa ja tiesin, että tässä se on. Kaikki, mitä hän sanoi kävi järkeen. Pidin hänen itsevarmasta asian esittämisestä, koska se oli hyvin samanlaista kuin omani vaikkakin ala täysin erilainen.

 

Osallistuin Satun verkkokurssille, enkä malttanut lopettaa videoiden katsomista

 

Olin melko skeptinen sen suhteen, että muuttaisiko tämä oikeasti mitään, ajattelin vain että haluan kokeilla mihin minusta vielä on. Aloin välittömästi toteuttamaan hänen oppejaan ja yllätyin todella paljon mitä tapahtui.

Uusia seuraajia alkoi tipahdella ja sitoutumisprosentti nousi nopeasti. Lisäksi asiani alkoi kiinnostaa suuressa määrin ja sain tekemisestä kehuvaa palautetta sekä nykyisiltä asiakkailtani että uusilta, tämän uuden tekemiseni tuomilta asiakkailta sekä todella korkealta taholta yhteistyökumppanieni keskuudesta.

Tämä nosti itsetuntoni taivaisiin ja huomasin itsessäni muutoksen. Satun tekemistä kun seurasin ja hänen ohjeitaan kun kuuntelin, inspiroiduin sekä motivoiduin ihan uudella tavalla. Hän kannusti minua sillä tavoin, että löysin itsestäni rohkeutta tehdä asioita omana itsenäni myös Instagramissa ja se todellakin tuotti tulosta.

Kun tuossa laskeskelin myyntejä ensimmäiseltä kokonaiselta kuukaudelta valmennuksen jälkeen, mitkä selkeästi pystyi yhdistämään tämän valmennuksen oppeihin ja tekemiseen, huomasin myyneeni tuotteita ja palveluita kolminkertaisesti Satun valmennuksen hinnan verran.

Olen hänelle huippukiitollinen siitä, miten hän kaivoi minusta esiin rohkeuden näyttää potentiaalini ja uskon, että tulevaisuus näyttää hyvinkin valoisalta. Itselleni jäi vahvasti olo, että tämä on älyttömän helppoa tekemistä, kun tietää mitä tekee.

Tämän kokemuksen jälkeen koen, että elän jonkun toisen elämää, olen vihdoin päässyt ammatillisesti siihen mihin olen aina toivonut ja nyt saan vain nauttia matkasta. Ja jatkaa työn tekoa samaan malliin kuin viime kuukaudet.

 

Lataa tästä ilmainen 12-sivuinen opas, jolla kasvatat näkyvyyttäsi ilman kikkailua

 

VAHVAN INSTAGRAM-TILIN PILARIT

 

Lataamalla oppaan liityt myös Instagram-tietopankkiin, josta saat kerran viikossa sähköpostiisi perusteellisia vinkkejä ja painavaa asiaa toimivasta Instagram-tekemisestä