INSTAGRAM-HALLITSIJOIDEN TULOKSIA JA KOKEMUKSIA

Minkälaisia tuloksia Tilisi hallitsijaksi® -metodilla Instagram-tiliä tekevät saavat ja mitä he sanovat

Olen löytänyt sen oman tavan tehdä myyntiä, joka ei tunnu myynniltä edes

 

"Olen 2022 syksyn aikana ollut mukana neljässä eri oman alansa huippuvalmentajan valmennuksessa, ja Satun valmennus on näistä kaikista ollut ehdottomasti kaikkein paras kokemus.

Valmennuksen ansiosta olen löytänyt sen oman tavan tehdä myyntiä, joka ei tunnu myynniltä edes ja valmennus maksoi itsensä takaisin lähes saman tien.

Satun asiantuntijuus aihettaan kohtaan on todella syvää ja Satun intohimo näkyy kaikessa hänen tekemisessään. Tähän lisänä vielä miellyttävä persoona ja täyttä asiaa oleva valmennus."

Emma Ruotsala

Olen löytänyt sen oman tavan tehdä myyntiä, joka ei tunnu myynniltä edes

 

"Olen 2022 syksyn aikana ollut mukana neljässä eri oman alansa huippuvalmentajan valmennuksessa mukana, ja Satun valmennus on näistä kaikista ollut ehdottomasti kaikkein paras kokemus.

Valmennuksen ansiosta olen löytänyt sen oman tavan tehdä myyntiä, joka ei tunnu myynniltä edes ja valmennus maksoi itsensä takaisin lähes saman tien.

Satun asiantuntijuus aihettaan kohtaan on todella syvää ja Satun intohimo näkyy kaikessa hänen tekemisessään. Tähän lisänä vielä miellyttävä persoona ja täyttä asiaa oleva valmennus."

Emma Ruotsala

Tulokset ja kokemukset

Minkälaisia tuloksia asiakkaani saavat ja mitä he sanovat

Lue täältä

Kasvukäyrät

Kuinka asiakkaideni Instagram-tilit ovat kasvaneet

Katso täältä

Menestystarinat

Asiakkaideni Instagram-tilien kehitys heidän omin sanoin

Lue täältä

Instagram-hallitsijoiden tuloksia - valmennukseni käyneiden eri alojen asiakkaiden kokemuksia ja tuloksia

 

-

"Juuri sinun vinkkiesi ansiosta kivijalkakauppani on koronasta ja suljetuista ovista huolimatta myynyt hienosti."

Kati, lifestyleliikkeen omistaja

-

"Kun oon saanu oman huippuosaamisen ulospäin, kuukaudessa extraa tulee 2500 - 4000€. Aiemminhan meidän instatili tuotti tuloa pyöreän 0€."

Sirpa, kosmetologi

-

“Vuodessa muuttunut vähän suhde Facebookin ja Instan tuoman suoran verkkokauppa-myynnin suhteen: Instagramissa nousua 67 % ja Facebookissa laskua 80 %”

Eija, asustesuunnittelija

-

"Siis ihan mieletön muutos! Uusia seuraajia satelee niin paljon, että oon ihan hämilläni. Myös asiakaskyselyiden määrä on kasvanut."

Reetta, brändivalmentaja

-

"Myytiin useampi tuote loppuun viime viikon stooreilla. Kaikkia tuotteita meni joita esittelin."

Jaana, vaateliikkeen omistaja

-

"Instan myynnin osuus maaliskuussa 2000 €, tää kuu näyttää menevän samoissa. Aika huikeeta hei!"

Kata, korusuunnittelija

-

"Onneksi olen hiljattain saanut työskennellä Instagram-valmentajan kanssa jolla on rautainen ammattitaito, napakat näkemykset ja hallittu kokonaisuus sekä suuri ja lämmin sydän."

Anne, joogakouluttaja

-

"Kiitos kun tulit puhumaan, olen saanut jo monelta paljon kehuja sinun esityksestä. Harvoin tulee seminaarissa yleisöstä kukaan kiittelemään puhujaa erikseen, niin kuin nyt sinua tultiin kiittelemään.

Outi, tapahtumajärjestäjä

-

"Meillä meni just se 30 asiakaspaikkaa nyt rikki mistä sanoin että kohta ollaan siellä! Niistä varmaan puolet on tulleet joko suoraan tai välillisesti Instan kautta. Aikamoista!"

Anni, kirjanpitäjä

Olen saanut useita asiakkaita, joita en olisi koskaan päässyt auttaaan ilman oikeanlaista Instagram-tilin sisältötyötä

 

"Olin valmis jättämään Instagramin pelistä kokonaan pois, koska se ei tuntunut johtavan mihinkään järkevään. Sitten tutustuin Satuun ja päätin kysyä apua oman tilini kanssa.

Se oli hyvä päätös. Nyt julkaisut tavoittavat ihmisiä paremmin kuin koskaan aiemmin. Ja mikä parasta: Olen saanut jo useita asiakkaita, joita en olisi koskaan päässyt auttamaan ilman oikeanlaista Instagram-tilin sisältötyötä.

Onneksi en lopettanut Instagramin käyttöä - vaan löysin oikean yhteistyökumppanin, jonka kanssa homma loksahti oikeille urille."

Kyösti Iivonen

-

"Minulla soi puhelin koko ajan, ja tilauskirjani on aivan täynnä kesäkuulle asti."

Sanna, koruseppä

-

"Mulla on lähtenyt myynnit lentoon ihan ilman maksettua mainontaa!"

Mirella, käsityöyrittäjä

-

"Kyllä se jatkuvasti kasvava näkyvyys ja tunnettuus on näkynyt suoraan myynnissä.”

Pitja, korusuunnittelija

-

“Kiitos siitä uraauurtavasta työstä, jota teet meidän yrittäjien eteen. Se on oivaltavaa, selkeää ja rohkeaa. Maailma tarvitsee edelläkävijöitä ja itsenäisiä ajattelijoita.”

Kati, kauneusyrittäjä

-

“On ollut upeaa huomata, että nyt kun lanseerasin ekaa kertaa tän uuden palvelun, niin todella hyvin on tullut myyntiä! Siis oikeasti alkaa tuottaa konkreettisia tuloksia se mitä on oppinut sulta.”

Milja, ammattijärjestäjä

-

“Oon kuunnellut monenmoisia IG-koulutuksia, mutta ihan mahtavaa, että on olemassa Satu joka opettaa asiaa, joka pätee NYT! Eikä joskus silloin, kun IG oli just keksitty.”

Piia, hyvinvointivalmentaja

-

"Koulutuksen tilaajana olen erittäin tyytyväinen vahvasti ammattitaitoiseen kurssisisältöön ja päivän käytännönläheiseen opetusmateriaaliin."

Minna, maahantuoja

-

"Pelkästään marraskuun aikana, siis yhdeksässä päivässä, on tullut yli 200 uutta seuraajaa. Ja he ovat juuri heitä, joita haluankin tavoittaa. Aika uskomatonta!"

Annu, harrastusbloggaaja

-

“Tuntui niin ihanalta, kun asiakas sanoi, että teillä on niin ihana some. Ja vaikuttaa, että monet on sieltä tiedon saaneet, kun tulevat shoppailemaan.”

Titta, käsityöpuodin omistaja

Tällä alalla on parhaillaan hiljainen sesonki, mutta meillä on jopa viikkojen jonoja

 

"Olin käynyt jo yhden suositun somekouluttajan koulutuksen ja saanut hyviä perus neuvoja Instagramista. Koulutuksesta jäi kuitenkin uupumaan todella merkittäviä tekijöitä, jotka ymmärsin vasta Satun koulutuksen aikana.

Satu on neuvonut meille juurikin sitä mitä kaipasimme - kuinka tulla näkyväksi sisältö edellä, aidosti ja oman näköisellä tavalla.

Tuplasimme seuraajamäärän ja nyt meille tulee päivittäin viestiä asiakkailta, jotka sanovat tulleensa meille nimenomaan meidän somen takia ja kiittelevät hyvästä sisällöstä.

Tällä alalla on parhaillaan hiljainen sesonki, mutta meillä on viikkojen jonoja.”

Kaisa Soilu

-

“En ole käyttänyt enää maksettua mainontaa ja pelkäsin että myynti tyssää juuri ennen joulua. Mutta kuinkas kävikään! Jouduin jopa kieltäytymään muutamista joulutilauksista, koska aika loppui kesken. Ja sama tahti jatkuu.”

Kirsi, käsityöyrittäjä

-

“Niin siistiä, viikossa tullut vajaa 200 uutta seuraajaa, kuukaudessa melkein 400! Tykkäykset ja kommentit ovat kasvaneet, aikaisemmin kukaan ei juurikaan kommentoinut, nyt on tilanne eri. Tosi mahtava koulutus, kiitos Satu.”

Mikaela, harrastuspuodin omistaja

-

“Satun kurssilta sain vankat, kauniit raamit, joiden mukaan Instagram-tilini pystyi lähtemään lentoon ja loput taikapölyt sain ripotella itse päälle. Minulla on nyt menestyvä ja toimiva Instagram-tili, joka on itseni näköinen."

Henna, taiteilija ja valmentaja

-

"Verkkokauppaklikkaukset ovat kasvaneet kurssin aikana noin 100%.

Anni, korusuunnittelija

-

"Oot kyllä tosi taitava havainnoimaan kokonaisuuksia ja luotsaamaan Instatekemistä seuraavalle tasolle."

Hannele, ruokabloggaaja

-

"Valmennus on jo tähän mennessä ylittänyt odotukset. Oot huippu!"

Riika, brändi & web -suunnittelija

-

"Seuraajia, näkyvyyttä ja myyntiä on tullut lisää ja valmennuksen opeilla on ollut positiivinen vaikutus myös muihin ylläpitämiini instagram-tileihin."

Outi, käsityöyrittäjä

-

"Koin, että sun kurssi on yksi harvoista, jossa aiheeseen ihan oikeasti paneudutaan, eikä niin, että kurssin vetäjä sanoo vaan, että tee näin koska minä sanon.”

Tytti, erikoisliikkeen omistaja

-

“Sun setti on aivan timanttista. En ole pitkään aikaan ollut mun töistä erityisen inspiroinut, mutta tän myötä olen taas.”

Kaisa, hyvinvointivalmentaja

Meidän Instagram-tili oli vasta perustettu ja tällä hetkellä se on meidän tehokkain myyntikanava

 

"Meidän Instagram-tili oli perustettu vasta pari kuukautta ennen valmennusta. Koska minulla ei ollut oikeastaan juurikaan käsitystä koko Instagramin toiminnasta, suunnitelmissa oli jopa tilin ulkoistaminen kokonaan.

Törmäsin sitten sattumalta Satuun ja hänen valmennuksiinsa ja kiinnostus heräsi saman tien. Valmennuksesta on nyt puoli vuotta ja seuraajamäärä kasvaa tasaisesti.

Samoin melkoisena yllätyksenä Instagram on tällä hetkellä meidän tehokkain myyntikanava. Vieläpä niin, että varsinaista myyntiä ei edes tehdä, vastataan tilin seuraajien kyselyihin ja sieltä asiakkuuksia tulee tasaiseen tahtiin."

Anni Kanninen

-

“Luulin että maailmantilanne ja muut syyt vaikuttaa kun myynti junnaa mutta ei, mun IG vaan jumitti. Myin itse asiassa pian pelkästään IG:n kautta kokonaisen koulutuksen täyteen, ja sittemmin siihen jonoon ilmoittautuneille toisen vastaavan koulutuksen. Missä sä Satu olit kun alotin yrittäjänä! Sua olis tarvittu heti!”

Samuli, hieroja

-

“Instassa kuten muussakin tekemisessä minua ohjaavat aitous, inhimillisyys ja asiantuntijuus. Näillä perusteilla olen valinnut itselleni mua auttavat saman arvomaailman jakavat ammattilaiset. Onneksi kaikkea ei tarvitse osata itse. Tärkeintä on löytää itselle sopivat tyypit, kuten Satu on ollut mulle.”

Miia, psykologi

-

“Satun workshop sai aikaan kyllä aikamoisen vastaanoton, eikä kyllä ollut epäilystäkään siitä! Satu on pirun kova tyyppi, osaa vetää sairaan hyvin ja tietää mistä puhuu. Puolitoistatuntinen oli täynnä tavaraa IG:n optimoimisesta ja kanavan kasvattamisesta. Kovaa settiä ja palaute on ollut erinomaista. Kiitos Satu!”

Aini, yhteisönvetäjä

-

"Mä yllätyin tänään siitä miten paljon konkreettista apua annoit ja ihan niitä konkreettisia ideoita mitkä toimisi meille."

Frida, second hand -liikkeen myyjä

-

"Siis sä et tiedä kuinka paljon oon hehkuttanut sua ja sun valmennusta ihmisille! Oot kyllä ihan huippu!"

Linda, vastuullisuusvaikuttaja

-

"Kaunis kiitos Sinulle luennosta. Saimme juuri analytiikkaa luennoista ja sinun luentosi keräsi päivän parhaita lukemia!”

Erika, tapahtumajärjestäjä

-

"Valmennuksen avulla olen kasvattanut Instagramista itselleni kannattavan sivutyön.”

Sini, lifestylebloggaaja

-

"Näistä sinun opeista on ollu ihan korvaamaton hyöty! Oon suositellu sinua kaikille ketä tiedän.

Silja, korusuunnittelija

-

"Susta oon kyllä useinkin sun palveluita ihmisille suositellessani sanonu et oot Suomen paras!"

Liina, brändisuunnittelija

Valmennuksen aikana Instagram nousi kävijätilastossa Facebookin edelle verkkokauppavierailuissa

 

"Osallistuin Sadun Instagram-valmennukseen saadakseni hirveellä häsällä, vähän niinku vasemmalla kädellä väännetylle Instagram-tililleni jonkun tolkun ja järjestyksen.

Valmennukseen osallistui laaja kirjo eri alojen edustajia minkä koin rikkaudeksi. Lähestymistä Instagramia kohtaan tuli monelta eri kantilta ja muiden tilien suunnittelusta sai paljon käyttökelpoisia vinkkejä omaansa varten.

Valmennuksen alkaessa sosiaalisen median kanavista verkkokauppaani tuli eniten kävijöitä Facebookista. Tämä kuitenkin muuttui nopeasti, kun aloin noudattaa Sadun selkeitä ohjeita ja Instagram nousi kävijätilastossa Facebookin edelle."

Kata Luukkala

-

“Sä olet THE tekijä Suomessa!”

Marika, yritysvalmentaja

-

"Myin kaikki ryhmävalmennukseni täyteen Instagramin kautta.

Taru, PR-valmentaja

-

"Valmennus kyllä maksaa itsensä nopeasti takaisin."

Sanna, sisällöntuottaja

-

"Nyt on helppo antaa palaute 10/10! Asiaa tuli joka lauseessa ja kolmen tunnin jälkeen oli kyllä pää ihan täynnä (hyvällä tavalla!) uusia oppeja sekä juuri niitä oikeita asioita mihin tarvitsen apua."

Monika, kiinteistönvälittäjä

-

"Oli ehkäpä parhaat käytetyt eurot hetkeen. Olin yllättynyt miten käytännönläheisesti tuli infoa sisällön tuottamisesta, tuntuu että nyt pää pursuaa ideoita ja intoa päästä toteuttamaan sisältöä omiin kanaviin."

Nea, valokuvaaja

-

"Aivan loistava kokonaisuus! Laitoin heti opit käytäntöön. Oot ihanan asiantunteva ja lämpimän oloinen tyyppi, ja sua on kiva seurata. Ihanaa Satu kun oot."

Tiia, joogaopettaja

-

“Pitkin viikkoa on tullut huikeaa palautetta vierailuistasi. Olet kyllä ihan huikea. Mestareiden mestari.”

Kyösti, markkinointiammattilainen

-

"Aika mahtava päätös valmennukselle henkilökohtaisesti oli tämän koko maalaussarjan myynti yhden päivän aikana eilen."

Jenni, taiteilija

-

"Tuloksia näkyy todellakin ja Instan tekeminen on muuttunut täysin! Oon niin tyytyväinen, parhaiten sijoitetut eurot."

Milla, sisustusbloggaaja

Huomasin myyneeni tuotteita ja palveluita kolminkertaisesti Satun valmennuksen hinnan verran

 

"Tiesin olevani kosmetologina yksi Suomen parhaista, mutta olisiko minusta tekemään Instagramia? Vastahan olimme avanneet tilinkin.

Osallistuin Satun kurssille ja olin melko skeptinen sen suhteen, että muuttaisiko tämä oikeasti mitään, ajattelin vain että haluan kokeilla mihin minusta vielä on. Aloin välittömästi toteuttamaan hänen oppejaan ja yllätyin todella paljon mitä tapahtui.

Uusia seuraajia alkoi tipahdella ja sitoutumisprosentti nousi nopeasti. Kun laskeskelin myyntejä ensimmäiseltä kokonaiselta kuukaudelta valmennuksen jälkeen, huomasin myyneeni tuotteita ja palveluita kolminkertaisesti Satun valmennuksen hinnan verran."

Sirpa Tiistola

-

“Mun tilin kautta tulee useita tuhansia euroja myyntiä/ kuukausi. Iso kiitos sinulle, että tämä on mahdollista. Sä oot opettanut lempeästi ja riittävän topakasti ja ennen kaikkea tsempannut ja rohkaissut. Nyt voidaan sitten ihmetellä näitä somen kautta tulevia myyntilukuja!”

Teija, ravintola-alan yrittäjä

-

“Olen niin innoissaan näistä sun opeista että! Ja super onnellinen, et luotin intuitioon, että tiedät mistä puhut. Huikea sinun tietotaito kyllä! Sinun lähestymistapa on lempeä ja ystävällinen, mutta tuot silti oman osaamisen ja tiedon esiin, mitä me sulta kaivataankin.”

Päivikki, vyöhyketerapeutti

 

-

“Olen tosi iloinen että sain sulta suunnan omaan IG-tekemiseen ja kiitollinen että ehdotit muutoksia, niin tein tunnollisesti. Instassa on katsojaluvut noussut ja asiakkaat tulevat myös muualta Instatilin perusteella käymään. Kiitos Satu kun olet meitä yrittäjiä jeesaamassa.

Anni, vaateliikkeen omistaja

 

-

"Satun koulutuksen jälkeen tilini sai muutamassa kuukaudessa 1500 uutta, kohderyhmään kuuluvaa seuraajaa ja kasvu jatkuu. Instagramin kautta alkoi tulla myös yhteydenottoja ja suoraa liikennettä verkkokauppaani.”

Minna, puutarhapuodin omistaja

-

"Sinua ei haitannut vaikka oma toimialani saattoi olla sinulle ehkä hieman vieras, vaan ammattimaisesti valmensit ja sparrasit eteenpäin. Ja kun jo ensimmäisten valmennuskertojen vinkkejä lähti toteuttamaan niin tulokset näkyi samantien."

Outi, maatilayrittäjä

-

"Tiesin kyllä kaiken kuulemani perusteella, että Satu on omassa lajissaan huippuammattilainen. Nyt olen entistä vakuuttuneempi, että markkinoinnin ammattilaisenakin kannattaa kuunnella hänen vinkkejään Instagramin kanssa työskentelyyn."

Kyösti, markkinointiammattilainen

-

"Sadun opeilla lähdin ihan nollasta perustamaan uudelle aputoiminimelleni tiliä. Jo puolessatoista viikossa tili on saavuttanut aktiivisia seuraajia, vaikka virallisesti tämän toimialan yritystoiminta ei ole edes ehtinyt alkaa.”

Iina, sisällöntuottaja

-

Sain sun avulla valjastettua tilistä toimivan portfolion osaamiselleni ja sitä kautta on alkanut tulla yhteydenottoja. Täytyy välillä ihan pysähtyä haukkaamaan happea, kun tuntuu että nyt tapahtuu paljon."

Natalie, sisustusbloggaaja

-

"On kyllä ollut ihan huikea kehitys. Alussa sitoutumisprosentti oli 8,26 ja nyt 9,16%. Uusia seuraajia tullut melkein 200 ja näkyvyys noussut ihan hurjasti."

Rosanna, sisustusbloggaaja

Oletko sinä seuraava Instagram-hallitsija, joka kasvattaa yritykselleen jopa alansa vahvimman Instagram-tilin ja moninkertaistaa myyntinsä?

Tutustu valmennukseen

Instagram-hallitsijoiden kasvukäyriä - kuinka valmennukseni käyneiden eri alojen asiakkaiden tilit ovat kasvaneet

 

IG-tilin aihe: Mielenterveys

IG-tilin aihe: Korut

IG-tilin aihe: Hyvinvointi

IG-tilin aihe: Järjestäminen

IG-tilin aihe: Asusteet

IG-tilin aihe: Yrittäjyys

Satu auttoi rakentamaan profiilin vakaalle pohjalle, joka kasvaa tasaisen varmasti joka päivä

 

"Jo valmennuksen aikana sain yli 100 seuraajaa joka on todella paljon mun kokoiselle tilille. Mulla kesti vaikka kuinka kauan saada ennen edes 10 seuraajaa lisää. Nyt parissa kuukaudessa on tullut kohta 200 seuraajaa lisää.

Satu auttoi rakentamaan profiilin vakaalle pohjalle, joka kasvaa tasaisen varmasti joka päivä ilman että siellä on päivittäin uusi kuva ja 100 uutta tarinaa.

Voin huoletta pitää vaikka kokonaan taukoa ja silti kun palaan IG:hen on mulla uusia seuraajia."

Samuli Sairiala

IG-tilin aihe: Lifestyle-tuotteet

IG-tilin aihe: Kauneudenhoito

IG-tilin aihe: Majoitus

IG-tilin aihe: Siivoustuotteet

IG-tilin aihe: Käsityötuotteet

IG-tilin aihe: Hyvinvointi

Tilini sai muutamassa kuukaudessa 1 500 uutta seuraajaa ja kasvu jatkuu

 

"Osallistuin Sadun Instagram-kasvun koulutuspäivään, jossa oivalsin, miksi tilini kasvu oli pysähtynyt ja miksi Instagramin päivittäminen tuntui niin haastavalta.

Satu kertoi asiat selkeästi ja perusteli, miksi Instagramissa kannattaa toimia tietyllä tavalla.

Koulutuksen jälkeen tilini sai muutamassa kuukaudessa 1 500 uutta, kohderyhmään kuuluvaa seuraajaa ja kasvu jatkuu. Instagramin kautta alkoi tulla myös yhteydenottoja ja suoraa liikennettä verkkokauppaani.”

Minna Auranen

IG-tilin aihe: Puutarhatuotteet

IG-tilin aihe: Mystiikka

IG-tilin aihe: Vauvatarvikkeet

IG-tilin aihe: Taideteokset

IG-tilin aihe: Metsäala

IG-tilin aihe: Tarot-tuotteet

Seuraajia on tullut koko ajan lisää, välillä jopa huimaa vauhtia

 

"Osallistuin aiemmin erään ulkomaisen Instagram-valmentajan kurssille ja tilini alkoikin kasvaa, mutta melko hitaasti, ja jossakin vaiheessa kasvu jumahti täysin.

Tuntui, että vaikka mitä teen, tilini ei kasva. Vasta Satun valmennuksessa asiat alkoivat loksahdella paikoilleen.

Valmennuksen jälkeen (ja jo sen aikana) näin huimia tuloksia: siinä missä tilini seuraajamäärät olivat pitkään junnanneet paikoillaan, valmennuksen jälkeen seuraajia on tullut koko ajan lisää. Välillä jopa huimaa vauhtia!"

Reetta Vahanen

IG-tilin aihe: Raskaus ja synnytys

IG-tilin aihe: Vaatteet

IG-tilin aihe: Pakkaussuunnittelu

IG-tilin aihe: Kukat

IG-tilin aihe: Marjatila

IG-tilin aihe: Taloushallinto

Tulokset puhuvat puolestaan, sillä seuraajamäärä on tuplaantunut kurssin jälkeen

 

“Koin olevani aivan noviisi markkinoinnissa ja myös Instagramin kautta myyminen oli minulle vierasta. Halusin tietoa, kuinka voisin alkaa kasvattaa Instagram-tilini seuraajamäärää orgaanisesti ja näin tuoda yritykselleni myyntiä.

Sitten minulle suositeltiin Satun kurssia. Heti tuntui, että tässä oli juuri se apu mitä olin kaivannut.

Tulokset puhuvat puolestaan, sillä tilini seuraajamäärä on tuplaantunut kurssin jälkeen. Numeroina tämä tarkoittaa liki 1 000 uutta seuraajaa alle vuodessa!

Henna Yksjärvi

IG-tilin aihe: Lemmikkitarvikkeet

IG-tilin aihe: Yrittäjyys

IG-tilin aihe: Brändisuunnittelu

IG-tilin aihe: Kaupungin palvelut

IG-tilin aihe: Hevostarvikkeet

IG-tilin aihe: DIY ja askartelu

Aloitin uuden tilin ja neljän kuukauden jälkeen tilillä on yli 9 000 seuraajaa

 

"Osallistuin Satun kurssille ja valmennuksen alussa aloitin uuden tilin, jonka pääasiallinen aihe on meidän koti ja siellä eläminen.

Tiliä varten opettelin valokuvaamisen ja videoeditoinnin niksejä, mutta ennen kaikkea sukelsin Instagramin toimintojen, analytiikan ja algoritmien maailmaan ihan käytännössä.

Neljän kuukauden jälkeen tilillä on reippaasti yli 9 000(!) seuraajaa. Tili on näkyvyydeltään erittäin toimivassa kunnossa, seuraajat ovat pääasiassa suomalaisia, tili alkaa jo tuottamaan ja pöhinä sen ympärillä on aikamoista.”

Jari Saarelainen

IG-tilin aihe: Kalligrafia

IG-tilin aihe: Luontoala

IG-tilin aihe: Tapahtumapaikka

IG-tilin aihe: Kamppailulaji

IG-tilin aihe: Autoala

IG-tilin aihe: Maatila

Pysähtynyt kasvu nousuun - 10 000 uutta seuraajaa puolessa vuodessa 

 

"Olin opiskellut Instagramia omatoimisesti ja saanut tilimme kasvamaan jonkun verran, mutta kasvu oli pysähtynyt.

Päädyin ystäväni suosituksesta selaamaan Satun Instagram-tiliä ja ilmoittauduin valmennukseen. Ensimmäinen kasvupyrähdys tililläni tapahtui valmennuksen ollessa edelleen kesken

Sitten tuli toinen ja kolmas kasvupyrähdys. Nyt Instagram-tililläni on vahva perustus, selkeä suunta ja minulla käsissäni kaikki työkalut. Olen löytänyt itselleni sopivat rutiinit ja kasvu tapahtuu siinä samalla.

Roosa Järvinen

IG-tilin aihe: Vaatteet

IG-tilin aihe: Korut

IG-tilin aihe: Sisustus

IG-tilin aihe: Lifestyle

IG-tilin aihe: Remontointi ja sisustus

IG-tilin aihe: Ruoka

Voit lopettaa yksintaistelusi algoritmeja vastaan tähän ja alkaa hallita Instagramissa niin vahvalla tilillä, että se saa kilpailijasi polvilleen.

Tutustu valmennukseen

 

Valmiina vallankaappaukseen Instagramissa?

Nouse massasta ja hallitse Instagramissa

Kasvata yrityksellesi jopa alasi vahvin Instagram-tili ja moninkertaista myyntisi

 

Tutustu valmennukseen