Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot ja verkkosivuston käyttöehdot

 

Voimassa 1.11.2021 alkaen

 

Näitä yleisiä sopimus- ja toimitusehtoja (”Ehdot”) sovelletaan kaikkien tämän verkkosivuston sivujen (jäljempänä yhdessä "verkkosivusto" tai ”sivusto”) käyttöön ja kaikkien tämän verkkosivuston tarjoamien tai tällä sivustolla tarjottujen tuotteiden ja palveluiden ("Tuotteet ja Palvelut") käyttöön ja tilaamiseen, ellei kirjallisesti ole sovittu toisin.

 

Nämä Ehdot muodostavat sopimuksen Asiakkaan ja Satu Gülle Oy:n (y-tunnus 3132069-9) välillä ja sisältävät tärkeitä tietoja Asiakkaan ja Satu Gülle Oy:n laillisista oikeuksista, oikeussuojakeinoista ja velvollisuuksista.

 

Näissä Ehdoissa voidaan puhua myös Myyjästä ja Meistä (Satu Gülle Oy) ja Ostajasta (Asiakas).

 

YLEISTÄ VERKKOSIVUSTA JA VERKKOKAUPASTA

Verkkosivua ylläpitää ja verkkokaupan tuotteita myy Satu Gülle Oy. Myymme digitaalisia tuotteita ja etänä pidettäviä verkkovalmennuksia yksityishenkilöille ja yrityksille. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Sopimus syntyy ja Ehdot tulevat sopimuksen osaksi, kun Asiakas tilaa tuotteet ja Satu Gülle Oy on vahvistanut tilauksen kirjallisesti. Verkkosivuston käyttämisen osalta Ehdot tulevat osaksi verkkosivustoa käyttämällä ja sen käyttöä jatkamalla.

 

HINNAT

Verkkokaupan tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi niin kauan, kun ne on julkaistu Satu Gülle Oy:n verkkokaupassa.

 

Verkkosivustolla mainostetut tarjoukset, alennukset, tai muut edut ovat voimassa alkaen tietojen kirjoittamishetkestä, mutta Satu Gülle Oy pidättää oikeuden muuttaa hintoja, tuotetietoja, tarjouksia ja alennuksia ilman erillistä ilmoitusta.

 

Satu Gülle Oy pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli verkkokaupassa tilatussa tuotteessa on niin selvä ja olennainen hintavirhe, että Asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen tieto.

 

SIVUSTON KÄYTTÖ JA TILIN SUOJAUS

Varaamme oikeuden peruuttaa tai muuttaa tätä verkkosivustoa ja mitä tahansa palvelua tai materiaalia, jonka tarjoamme verkkosivustolla oman harkintamme mukaan ilman erillistä ilmoitusta. Emme ole vastuussa, jos osa sivustosta ei jostain syystä ole käytettävissä tietyn ajanjakson aikana. Ajoittain saatamme rajoittaa pääsyn tiettyihin verkkosivuston osiin tai koko verkkosivustoon käyttäjille, mukaan lukien rekisteröidyt käyttäjät.

 

Päästäksesi verkkosivustoon tai joihinkin sen tarjoamiin resursseihin saatat joutua antamaan tiettyjä rekisteröintitietoja tai muita tietoja. Verkkosivuston ja verkkosivustolta ladattujen resurssien käytön ehtona on, että kaikki verkkosivustolla antamasi tiedot ovat oikeita, ajantasaisia ​​ja täydellisiä. Hyväksyt, että kaikki tiedot, jotka annat rekisteröityäksesi tälle verkkosivustolle tai muuten ovat tietosuojakäytäntömme alaisia.

 

Jos valitset käyttäjänimen, salasanan tai minkä tahansa muun tiedon osana turvamenettelyjämme tai saat sen, sinun on käsiteltävä tällaiset tiedot luottamuksellisina etkä saa paljastaa niitä kenellekään muulle henkilölle tai yhteisölle. Hyväksyt myös, että tilisi on sinulle henkilökohtainen, ja suostut olemaan antamatta muille henkilöille pääsyä tälle verkkosivustolle tai sen osille käyttämällä käyttäjänimeäsi, salasanaasi tai muita suojaustietoja. Sitoudut ilmoittamaan meille välittömästi käyttäjänimesi tai salasanasi luvattomasta käytöstä tai muusta tietoturvaloukkauksesta. Sitoudut myös varmistamaan, että poistut tililtäsi jokaisen istunnon lopussa. Ole erityisen varovainen, kun käytät tiliäsi julkiselta tai jaetulta tietokoneelta, jotta muut eivät voi tarkastella tai tallentaa salasanaasi tai muita henkilökohtaisia ​​tietojasi.

 

Meillä on oikeus poistaa käytöstä käyttäjänimi, salasana tai muu tunniste, joko valitsemasi tai toimittamamme, milloin tahansa oman harkintamme mukaan mistä tahansa syystä, mukaan lukien jos mielestämme olet rikkonut jotakin nämä käyttöehdot.

 

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.satugulle.fi ostoskorin kautta.

 

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

 

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

 

Tilauksesta tulee ilmetä Asiakkaan nimi, toimitusosoite, laskutusosoite (jos eri kuin toimitusosoite), puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

 

Asiakas vastaa tekemänsä tilauksen oikeellisuudesta. Asiakkaan tulee ennen tilauksen lähettämistä varmistaa, että tilattavien tuotteiden ominaisuudet vastaavat Asiakkaan vaatimuksia.

 

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Stripe.

Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun tilaat verkkovalmennuksen, maksu tapahtuu sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä.

LUOTTOKORTTIMAKSUT

 • Visa
 • MasterCard
 • American Express

 

TOIMITUSTAVAT JA -AIKA

Digituotteet toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti maksamisen jälkeen. Tunnukset verkkovalmennukseen toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi. Sähköpostiisi saapuneilla tunnuksilla voit kirjautua kurssisivulle. Tarkista, että annat oikean sähköpostiosoitteen!

 

VERKKOVALMENNUSTEN VOIMASSAOLOAIKA

Instagram-hallitsija™ Intensiivi-verkkovalmennukseen saamasi tunnukset toimivat 6 kuukauden ajan valmennuksen päättymisen jälkeen, minkä jälkeen et enää pääse valmennuksen materiaaleihin.

 

KULUTTAJA-ASIAKKAAN PERUUTUSOIKEUS

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus (ks. rajoitukset alta). Tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse: [email protected]

 

KULUTTAJAN PERUUTUSOIKEUDEN RAJOITUKSET

Kuluttaja-asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta sähköisten asiakirjojen, verkkoseminaarien, verkkoluentojen, verkkovalmennuksien, verkkokurssien ja vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla ja asiakas on maksanut tilauksen hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen. Kuluttajana annat ennakkosuostumuksesi digitaalisen sisällön toimittamisen sähköiseen aloittamiseen ennen peruuttamisajan päättymistä ja näin ollen peruuttamisaikaa ei ole.

 

Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut digitaalisen tuotteen latauslinkin taikka linkin tai tunnukset sähköiseen palveluun.

 

VERKKOVALMENNUSTEN OSALLISTUMISOIKEUS

Verkkovalmennukset on tarkoitettu vain oman/edustamasi yrityksen Instagram-tilin kehittämiseen eikä niiden menetelmiä, materiaaleja tai rakennetta saa käyttää muuhun. Kaikki sisällön ja materiaalin kaupallinen hyödyntäminen on ehdottomasti kielletty. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sisällön käyttämistä osana omaa liiketoimintaasi, mutta ei kuitenkaan rajoitu vain tähän. Jos sinä tai yrityksesi tarjoaa Instagramiin liittyviä kehityspalveluja, et voi osallistua verkkovalmennukseen. 

 

VÄLILLINEN VAHINKO

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan Ostajalle toimituksen viivästymisestä tai virheellisyydestä aiheutuneita välillisiä vahinkoja.

 

REKLAMAATIOT

Mikäli toimitetetut Tuotteet ja Palvelut ovat joltakin osin virheellisiä, Asiakkaan tulee ilmoittaa virheestä Myyjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita.  Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi tuote.

 

VEROT

Tuotteen tietokentässä on mainittu myyntihinta ja arvonlisäveroprosentti.

 

TEKIJÄNOIKEUDET

Mitään Satu Gülle Oy:n sivustolta löytyvää materiaalia (mukaan lukien tekstit tai kuvat) ei saa kopioida, jäljentää, julkaista, ladata tai edelleen lähettää millään tavalla paitsi omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

 

AFFILIATE-LINKIT

Sivustollamme voi olla affiliate-linkkejä, joiden kautta ostetuista tuotteista voimme saada pienen komission. Affiliate-linkit on erikseen merkitty.

 

SOSIAALISEN MEDIAN TOIMINNOT

Tämä sivusto saattaa tarjota tiettyjä sosiaalisen median ominaisuuksia, jotka mahdollistavat Asiakkaan:

 

 • Linkittävän omilta tai tietyiltä kolmannen osapuolen verkkosivustoilta tiettyyn tämän verkkosivuston sisältöön
 • Lähettävän tämän verkkosivuston kautta sähköposteja tai muuta viestintää, jossa on tiettyä sisältöä tai linkkejä tiettyyn sisältöön
 • Mahdollistavan, että osan tämä verkkosivuston sisällöstä näkyy omilla tai tietyillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla

 

Voit käyttää näitä ominaisuuksia yksinomaan niiden palveluntarjoajan käyttöehtojen mukaisesti.

 

Voimme poistaa käytöstä kaikki sosiaalisen median ominaisuudet tai linkit milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta harkintamme mukaan.

 

KÄYTTÄJÄSISÄLTÖ

Verkkosivusto voi sisältää ilmoitustauluja, keskusteluhuoneita, henkilökohtaisia sivuja tai profiileja, foorumeita ja muita interaktiivisia ominaisuuksia (yhdessä "Interaktiiviset palvelut"), joiden avulla käyttäjät voivat lähettää, julkaista tai näyttää muille käyttäjille tai muiden henkilöiden (jäljempänä "postittaa") sisältöä tai materiaalia (yhdessä "Käyttäjäsisältö") verkkosivustolla tai sen kautta.

 

Kaikkien käyttäjien sivustolle jakamien tietojen on oltava näiden Ehtojen sisältämien sisältöstandardien mukaisia.

 

Sivustolle lähettämääsi käyttäjän kirjoittamaa sisältöä ei pidetä luottamuksellisena. 

 

Osallistumalla mihin tahansa Interaktiiviseen palveluun, myönnät meille ja vastaaville lisenssinsaajillemme ja seuraajillemme oikeuden käyttää, jäljentää, muokata, näyttää ja tällaista materiaalia mihin tahansa tarkoitukseen.

 

Vakuutat ja takaat, että:

 

 • Omistat tai hallitset kaikkia oikeuksia Käyttäjäsisältöön ja sinulla on oikeus myöntää yllä annettu lisenssi meille ja lisenssinsaajillemme sekä seuraajillemme

 

 • Kaikki julkaisemasi Käyttäjäsisältö noudattaa näitä Ehtoja

 

 • Ymmärrät olevasi vastuussa kaikista lähettämästäsi Käyttäjäsisällöstä, ja sinulla on täysi vastuu tällaisesta sisällöstä, mukaan lukien sen laillisuus, luotettavuus, tarkkuus ja tarkoituksenmukaisuus.

 

Emme ole vastuussa kolmansille osapuolille verkkosivuston käyttäjän lähettämän Käyttäjäsisällön sisällöstä tai oikeellisuudesta.

 

KÄYTTÄJÄSISÄLLÖN STANDARDIT

Nämä sisältöstandardit koskevat kaikkia käyttäjien julkaisuja ja Interaktiivisten palvelujen käyttöä.

 

Käyttäjien kirjoitusten on kaikilta osin noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä.

 

Rajoittamatta edellä mainittua, käyttäjien kommentit ja julkaisut eivät saa:

 

 • Sisältää loukkaavaa, siveetöntä, häiritsevää, väkivaltaista, vihamielistä tai muuten sopimatonta materiaalia
 • Mainostaa seksuaalista tai pornografista materiaalia tai suosia väkivaltaa tai rodusta, sukupuolesta, uskonnosta, kansallisuudesta, vammaisuudesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai iästä johtuvaa syrjintää
 • Loukata kenenkään patentteja, tavaramerkkejä, liikesalaisuuksia, tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia tai muita oikeuksia
 • Rikkoa muiden laillisia oikeuksia (mukaan lukien yksityisyyden suoja) tai sisältää materiaalia, joka voi johtaa siviilioikeudelliseen tai rikosoikeudelliseen vastuuseen sovellettavien lakien tai asetusten nojalla tai joka voi muuten olla ristiriidassa näiden Ehtojen ja tietosuojakäytäntömme kanssa
 • Mainostaa tai puolustaa laitonta toimintaa

 

LINKITYS

Satu Gülle Oy:n sivustolle saa linkittää tekstilinkkejä tavanomaisen käytännön ja hyvän tavan mukaisesti.


Emme hyväksy kehystämistä tai upotettuja linkkejä.

 

ASIAKASSUOSITUKSET

Sivustollamme voi olla asiakkaidemme palautteita tai suosituksia. Nämä ovat aitoja asiakaskokemuksia, mutta eivät takaa sitä, että jokaisella olisi vastaava kokemus.

 

ULKOISET VERKKOSIVUSTOT

Satu Gülle Oy ei vastaa sivustolle linkitettyjen ulkoisten sivustojen toiminnasta tai tiedoista. 

 

VERKKOSIVUSTON TOIMINTA

Satu Gülle Oy:n voi olla joissain tilanteissa keskeytettävä pääsy verkkosivustolle voidakseen suorittaa huolto- tai muita toimenpiteitä. Hyväksyt sen, että verkkosivusto ei ole aina käytettävissä, eikä Satu Gülle Oy ole vastuussa mistään tällaisen katkoksen seurauksena aiheutuneista vahingoista tai menetyksistä. 

 

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Satu Gülle Oy tarjoaa verkkosivuston sellaisenaan, eikä takaa, että tämän sivuston sisältämässä materiaalissa olevat toiminnot ovat keskeytymättömiä tai virheettömiä, että viat korjataan tai että tämä sivusto tai palvelin ei sisällä viruksia tai virheitä. Satu Gülle Oy voi muuttaa sivuston sisältöä ja tietoja ilman minkäänlaista ilmoitusta.

 

YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE)

Satu Gülle Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, eikä myöskään riko sopimusta, mikäli jokin ylivoimainen este, kuten luonnon olosuhteet, tulipalo, tulva, konevaurio, maanjäristys, lakko, sota, hallituksen toimet, terrorismin uhkat tai teot, mellakat, kansallinen hätätilanne, vallankumous, epidemia tai pandemia, liikennehäiriö tai rajoitukset tai viivästykset, jotka vaikuttavat kuljetusyrityksiin, estää tavaran toimittamisen.

 

Jos sopimuksen täyttäminen edellyttäisi Satu Gülle Oy:ltä kohtuuttomia uhrauksia Asiakkaalle koituvaan etuun nähden, Satu Gülle Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta.

 

MUUTOKSET EHTOIHIN

Varaamme oikeuden muuttaa näitä Ehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

 

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä.

 

RIITOJEN RATKAISU

Erimielisyystilanteissa Satu Gülle Oy ja Asiakas pyrkivät ensisijaisesti neuvottelemaan asian sovinnollisesta ratkaisusta.

 

Näistä Ehdoista ja sopimussuhteesta syntyneet riidat ratkaistaan Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa. Tällä ehdolla ei tarkoiteta rajoittaa kuluttajan oikeutta nostaa kanne ja olla vastaajana oman asuinpaikkansa alioikeudessa.

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi kuitenkin saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

 

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).ONGELMATILANTEET

 

Mikäli tuote ei saavu odotetusti sähköpostiisi tai sinulle on toimitettu väärä tuote/tunnukset, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen osoite. Virheilmoitukset käsitellään arkipäivisin.

 

YHTEYSTIEDOT

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä Ehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä.

 

Satu Gülle Oye-mail: [email protected]