Satu Gülle

 

Orgaanisen sisältömarkkinoinnin Instagram-guru, joka luo asiakkailleen vahvoja Instagram-strategioita metallimusiikin tahtiin ja nostaa punaviinilasin valmennettaviensa menestykselle.

Kun kesällä 2017 avasin ensimmäisen tavoitteellisen Instagram-tilini ja asetin heti tavoitteekseni saada sille 100 000 seuraajaa, ei minulla ollut käsitystäkään siitä, mitä kaikkea Instagram tulisi minulle myöhemmin mahdollistamaan.

Olen kokenut itseni ulkopuoliseksi introvertiksi koko elämäni ajan. Instagramin sosiaalisuus ja ajatus vieraan yleisön silmien alla itseni esilletuomisesta tuntui epämukavalta.

Visuaalisena ja analyyttisenä ihmisenä Instagram kuitenkin vaikutti oikealta paikalta itseni ilmaisuun. Perustin harrastuksena Instagram-blogin, jonka avulla toivoin saavani myöhemmin kaupallisia yhteistöitä.

Intohimoisesti aloin etsiä tietoa Instagram-näkyvyydestä ja -kasvusta, jotta saavuttaisin kunnianhimoiset tavoitteeni.

78 000 Instagram-seuraajaa ilman kikkailua - miten kaikesta tuli mahdollista?

 

Tuolloin ei Suomessa ollut vielä Instagram-kursseja, joten osallistuin eräälle kansainväliselle kurssille. Tällä kurssilla opin, kuinka Instagramissa kasvetaan arvontojen ja seuraamisrinkien avulla.

Hetken aikaa ohjeita noudattaessani huomasin, kuinka seuraajamäärä kasvaa mutta ketään ei oikeasti kiinnosta sisältöni ja näkyvyys sekä seuraajieni sitoutuneisuus laskevat.

Turhautuneena luovuin kaikista saamistani ohjeista ja aloin tutkia sekä testata käytännössä mikä Instagramissa oikeasti toimii ja tuo minulle aidosti sitoutuneita seuraajia.

Lopulta löysin toimivat tavat, joiden avulla olen kuuden vuoden aikana kasvattanut itselleni kolme huippumenestynyttä Instagram-tiliä:

  • kansainvälinen vaikuttajatili 78 000 seuraajaa
  • suomalainen vaikuttajatili 12 000 seuraajaa
  • suomalainen yritystili 9 000 seuraajaa

Suomen tehokkaimman Instagram-valmennuksen syntyminen

 

En ole markkinoinnin ammattilainen, joka on päättänyt suuntautua työssään Instagramiin. Olen omasta intohimostani alkanut tutkia Instagramia ja jatkuvien avunpyyntöjen johdosta päädyin Instagram-kasvuvalmentajaksi vuonna 2018.

Ammattitaitoni orgaanisessa Instagram-markkinoininssa perustuu täysin omaan pitkäjänteiseen tutkimustyöhöni ja oikeiden Instagram-tilien tuloksiin satojen eri alojen tilien parissa.

Lukuisille asiakkailleni Instagram on tänä päivänä heidän koko yrityksensä tehokkain myyntikanava ja monet ovat nousseet omien alojensa huipulle Instagramissa.

Lue täältä eri alojen asiakkaideni saamia tuloksia.

Nyt olen tässä, jotta sinäkin voit kasvattaa Instagram-tilistäsi jopa yrityksesi tehokkaimman myyntikanavan sisällöllä, joka tuo asiakkaat luoksesi ilman kylmäkontaktointia tai jatkuvaa oma-aloitteista myyntityötä.

Ei arvontojen ja muiden pikavoittojen avulla pelkkien tyhjien lukujen kasvattamista.

Ei stressaavaa liidien keräämistä tuntemattomille viestittelyllä tai päivittäistä oma-aloitteista myyntityötä.

Minä autan sinua tuottamaan sisältöä, joka tekee myyntityön puolestasi.

Valmennukseni perustuvat kehittämääni TILISI HALLITSIJAKSI® -metodiin, jolla on tehty jo yli 600 kertaa hämmästyttävää jälkeä toimialasta riippumatta.

Tutustu valmennukseen