Nostan massaan hukkuneiden yrittäjien Instagram-tilit alojensa vahvimpien joukkoon sisällöllä, joka saa kilpailijat polvilleen

 

Olen introvertti, joka ei turhia puhu, mutta puhuessaan jakaa niin vahvoja näkemyksiä, että joillakin verenpaine nousee.

Sammumaton paloni Instagram-tekemiseen syttyi vuonna 2017, kun halusin saada ensimmäiselle tililleni 100 000 seuraajaa.

Tavoite oli yhtä järjetön kuin kunnianhimoni ja olin valmis ostamaan apua tämän mahdottoman tavoitteen saavuttamiseksi.

Apu jonka sain, kasvatti minulle tilin täyteen kikkailemalla saatuja seuraajia, joita sisältöni kiinnosti yhtä paljon kuin minua kiinnostaa radiopopin hittilista.

Loputonta taistelua algoritmeja vastaan, seuraajien houkuttelua tilille arvonnoilla ja tykkäysten kerjäämistä buustiringeistä.

Vallankaappaus Instagramissa - algoritmien kahleista Instagram-hallitsijaksi

 

Kun jälleen eräänä tuskaisena iltana naputtelin turhautuneena keittiön pöytää Behexenin tuplabasarin tahtiin, kirosin tehottomat Instagram-kikkailut alimpaan manalaan ja päätin, että nyt riittää algoritmiorjuus.

Tähän tarvitsin vain toimivan strategian - kuinka toteutan vallankaappauksen Instagramissa ja nousen algoritmien kahleista Instagram-hallitsijaksi.

Tämä vaati kaiken vapaa-ajan ja usean punaviinilasillisen uhraamisen Instagramille seuraavat 1,5 vuotta, kun raivokkaasti tutkin, testasin ja analysoin mikä Instagramissa todella toimii.

Se veikin täysin mennessään tämän äärimmäisellä loogisuudella siunatun persoonan.

Näin Instagramissakin yksityiskohtia sekä kokonaisuuksia, joita muut eivät huomaa ja järjettömän ruohonjuuritason työn palkintona sain tililleni 78 000 seuraajaa, joita sisältöni vihdoin kiinnosti.

"Miten sä Satu teit tuon?"

 

Samalla kun kasvatin tiliäni, sain luokseni uteliaita tilini kasvua ihmetteleviä avunpyytäjiä, jotka vielä kärsivät algoritmien kahleissa.

Nämä loputtomat avunpyytäjät saivat minut ymmärtämään, että olisi alhaista olla jakamatta osaamistani muille, joten loin ensimmäisen Instagram-valmennukseni jo vuonna 2018.

Aika nousta massasta ja hallita Instagramissa

 

Kuusi vuotta myöhemmin olen ollut mukana yli 700 yrittäjän ja sisällöntuottajan vallankaappauksessa, kun he ovat jättäneet algoritmiorjuuden ja valinneet Instagram-hallitsijuuden.

Lukuisat näistä Instagram-hallitsijoista ovat kasvattaneet yrityksilleen alojensa vahvimmat Instagram-tilit sisällöllä, joka on yleisön pysähtymisen arvoista ja tuo asiakkaat heidän luokse.

Sillä kikkailuun keskittyminen tai kollegoiden kopioiminen kadottaa sinut massaan ja varmistaa, että pysyt tiukasti algoritmien orjana.

Kun saat toimivan ja täysin omanlaisen strategian tilillesi, voit jättää hyvästit algoritmiorjuudelle ja hallita Instagramissa niin vahvalla tilillä, että se saa kilpailijasi polvilleen.

Kasvata yrityksellesi alasi vahvin Instagram-tili.

Instagram-tili, joka erottuu vahvimmin massasta, jota seurataan aktiivisimmin, arvostetaan eniten ja suositellaan ensimmäisenä muille.

Instagram-tili, jonka sisältö tuo asiakkaat luoksesi ilman kylmäkontaktointia tai jatkuvaa oma-aloitteista myyntityötä.

Aloitetaan vallankaappaus