Satu Gülle

 

Orgaanisen kasvun Instagram-guru, joka luo asiakkailleen vahvoja Instagram-strategioita metallimusiikin tahtiin ja nostaa punaviinilasin valmennettaviensa menestykselle.

Kun kesällä 2017 avasin ensimmäisen tavoitteellisen Instagram-tilini ja asetin heti tavoitteekseni saada sille 100 000 seuraajaa, ei minulla ollut käsitystäkään siitä, mitä kaikkea Instagram tulisi minulle myöhemmin mahdollistamaan.

Olen kokenut itseni ulkopuoliseksi introvertiksi koko elämäni ajan. Instagramin sosiaalisuus ja ajatus vieraan yleisön silmien alla itseni esilletuomisesta tuntui epämukavalta.

Visuaalisena ja analyyttisenä ihmisenä Instagram kuitenkin kiehtoi minua ainutlaatuisuudellaan ja vaikutti oikealta paikalta itseni ilmaisuun. Perustin harrastuksena Instagram-blogin, jonka avulla toivoin saavani myöhemmin kaupallisia yhteistöitä. 

Intohimoisesti aloin etsiä tietoa Instagram-näkyvyydestä ja -kasvusta, jotta saavuttaisin kunnianhimoiset tavoitteeni.

78 000 Instagram-seuraajaa ilman kikkailua - miten kaikesta tuli mahdollista?

 

Tästä alkoi loputon matka syvälle Instagramin maailmaan. Tuolloin ei Suomessa ollut vielä saatavilla Instagram-kursseja, jotka opettaisivat, kuinka Instagramissa kannattaa toimia tiliään kasvattaakseen.

Löysin erään englanninkielisen kurssin ja osallistuin siihen. Kurssilla opin, kuinka Instagramissa kasvetaan arvontojen ja seuraamisrinkien avulla. Ymmärsin pian, ettei tuo ole kestävä tie orgaanisen näkyvyyden ja kasvun kannalta, joten jätin nopeat ja haitalliset kasvukeinot taakseni. Jatkoin opiskelua täysin omatoimisesti.

Vuodesta 2017 lähtien olen jatkuvasti selannut, tutkinut, analysoinut sekä testannut kaikkea mahdollista ja mahdotonta Instagramissa. Tekemieni havaintojen perusteella kehitin Tilisi hallitsijaksi® -metodin, joka saa aikaan kestäviä ja orgaanista näkyvyyttä tukevia tuloksia. 

Tämän metodin avulla olen neljän vuoden aikana kasvattanut itselleni kolme huippumenestynyttä, aidosti sitoutuneiden seuraajien Instagram-tiliä: kansainvälinen vaikuttajatili (78 000 seuraajaa), suomalainen vaikuttajatili (12 000 seuraajaa) sekä suomalainen yritystili (7 000 seuraajaa.)

Ainutlaatuinen kestävän Instagram-kasvun metodi

 

En ole markkinoinnin ammattilainen, joka on päättänyt suuntautua työssään Instagramiin. Olen omasta intohimostani alkanut tutkia Instagramia ja jatkuvaan kysyntään vastatakseni päätynyt Instagram-kasvuvalmentajaksi.

Ammattitaitoni Instagramin parissa pohjautuu täysin omaan pitkäjänteiseen tutkimustyöhöni ja oikeiden Instagram-tilien tuloksiin.

Olen auttanut yli 500 yrittäjää ja sisällöntuottajaa saamaan pitkäaikaista näkyvyyttä, sitoutuneita seuraajia, kestävää kasvua sekä myyntiä Instagramin kautta.

Useat asiakkaani moninkertaistavat Instagramin kautta tulevat myyntinsä ja monelle Instagramista on kasvanut koko yrityksen tehokkain myyntikanava.

Lue täältä asiakkaideni saamia tuloksia.

Nyt olen tässä, jotta sinäkin voit saada oikeita konkreettisia tuloksia Instagram-tilillesi ilman kuluttavia toimintatapoja ja kikkailua. Jotta nouset massasta ja hallitset Instagramissa. 

Ei enää arvontojen ja buustirinkien kautta kasvamista. Minä autan sinua saamaan aidosti sitoutuneita seuraajia ja asiakkaita vähemmän aikaa vievällä tekemisellä.

Valmennukseni perustuvat kehittämääni TILISI HALLITSIJAKSI® -metodiin, jolla on tehty jo yli 500 kertaa hämmästyttävää jälkeä toimialasta riippumatta.

Tutustu valmennukseen
Reetta Vahanen
Myynti 10 000 € kuukaudessa Instagramista
Eija Mäkinen
Jatkuvasti loppuunmyytyjä tuotteita Instagramin kautta
Anni Kanninen
Myynti 3 000 € kuukaudessa Instagramista tulleilta asiakkailta