Kuvassa Perhejoogan yrittäjä Anne Slåen makaa lattialla joogakorttien ympäröimänä

Instagram-hallitsija @perhejooga - Asiantuntija-aseman vahvistuminen Instagramissa

asiakkaat menestystarinat

"Postauksiani jaetaan ilokseni jatkuvasti eteenpäin. On palkitsevaa huomata, että tililläni jakamani tieto tuo iloa, oivalluksia ja hyötyä seuraajilleni ja sitä kautta lapsille ja nuorille.

 

Olen lasten ja nuorten joogan opettajakouluttaja, traumasovelletun joogan opettaja ja Mindfulness-ohjaaja CFM. Yritykseni Perhejooga on Suomen ensimmäinen ja ainoa Yoga Alliancelle rekisteröity lasten joogakoulu.

Instagram-tililläni @perhejooga kerron kehotietoisesta kasvatuksesta, upean kehomielemme toiminnasta sekä siitä, miten jooga ja tietoisuustaidot voivat olla lasten, nuorten ja perheiden tukena.

Instagramista on tullut minulle mieleinen, innostava ja tavoitteellinen tapa viestiä asiakkailleni ja heidän kanssaan. Tästä kiitos kuuluu Sadulle.

Instagramista on valmennuksen myötä muotoutunut kanava, jonka kautta lasten ja nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneet uudet, ihanat asiakkaat löytävät koulutusteni pariin. Samalla voin pitää yhteyttä jo tutuksi tulleiden kanssa.

 

 

Sadun valmennuksessa olen oppinut ymmärtämään Instagramin toimintaa oivalluttavalla ja syvällisellä tavalla. Kun ymmärtää somealustan toimintaa, kasvaa luottamus siihen, ettei tarvitse enää edetä hapuillen eikä kokea olevansa vain algoritmin vietävänä.

Postauksiani jaetaan ilokseni jatkuvasti eteenpäin. On palkitsevaa huomata, että tililläni jakamani tieto tuo iloa, oivalluksia ja hyötyä seuraajilleni ja sitä kautta lapsille ja nuorille.

Sadun valmennus on Instagram-osaamisen ohella tarjonnut myös laajempaa näkökulmaa viestintään ja markkinointiin sekä oman yritykseni arvokkaan ytimen kirkastamiseen.

Minulle on ollut merkityksellistä, että Sadun kanssa työskenteleminen on niin miellyttävää. Olen tuntenut itseni asiakkaani kunnioitetuksi ja arvostetuksi. Satu on napakka asiantuntija ja huipputyyppi!"

Anne Slåen, lasten ja nuorten joogan opettajakouluttaja, Perhejoogan perustaja

Lataa tästä ilmainen 12-sivuinen opas, jolla kasvatat näkyvyyttäsi ilman kikkailua

 

VAHVAN INSTAGRAM-TILIN PILARIT

 

Lataamalla oppaan liityt myös Instagram-tietopankkiin, josta saat kerran viikossa sähköpostiisi perusteellisia vinkkejä ja painavaa asiaa toimivasta Instagram-tekemisestä