Tässä kuvassa on autokorjaamo Biltec Oy:n henkilökunta

Instagram-hallitsija @biltecoy - kuinka Instagram-tili vakuuttaa asiakkaat

asiakkaat instagram-markkinointi menestystarinat

"Meille on alkanut saapumaan asiakkaita, jotka ovat seuranneet meidän sometekemistä ja tulleet siitä vakuuttuneeksi.

 

Täällä kirjoittelee Kaisa, ylläpidän aviomieheni yrityksen Autohuolto Biltecin Instagram-tiliä @biltecoy. Tilin takana on siis autokorjaamo ja sen poppoo + minä, joka en ymmärrä autoista juuri mitään.

Idea Instagram-tilin perustamiselle syntyi, kun oltiin vuosien saatossa käyty monia keskusteluita niin korjaamon pyörittämiseen kuin myös autoihin liittyen, keskittyen lähinnä ongelmatilanteisiin ja kehitettäviin asioihin.

Joka kerta minä mietin mielessäni, että näistä asioista pitäisi autoilijoille kertoa “ihmisten kielellä”. Ja siitä onkin rakentunut tämän tilin punainen lanka - tilin sisältö on tarkoitettu kaikille autoilijoille, jotka kaipaavat neuvoja ja vinkkejä autoiluun!

Koimme, että Instagram on tälle tiedon jakamiselle loistava alusta. Mutta se kuinka tavoittaa ne ihmiset ketä tämä aihe koskettaa ja kiinnostaa olikin sitten pulma, johon tarvitsimme Satulta apua.

Otin yhteyden Satuun, kun oltiin reilu vuosi ylläpidetty Instagram-tiliä. Olin käynyt jo yhden hyvin suositun somekouluttajan koulutuksen, kun tili perustettiin. Koulutuksesta sain hyviä perus neuvoja ja käsitteitä Instagramista.

Koulutuksesta jäi kuitenkin uupumaan todella merkittäviä tekijöitä, jotka ymmärsin vasta Satun koulutuksen aikana. Myös hieman virheellisiä uskomuksia tarttui matkaan, jotka omaa tekemistä Instagramissa hieman jarruttivat. 

Oma tahtotila oli luoda aitoa vuorovaikutusta tilille ja olin jo lopen kyllästynyt vinkkeihin, joita Instagram on pullollaan “kuinka höynäyttää ihmiset seuraamaan tiliä, joita aihe ei edes kosketa”.

 

 

Seuraajamäärän tuplaus puolessa vuodessa täysin ilman kikkailuja

 

Törmäsin Instagramissa Satun tiliin ja jo hetken selailun jälkeen olin vakuuttunut. Perusteltua tietoa, ei kannustusta kikkailuihin vaan aitouteen. Ei turhia lupauksia, suuria puheita tai turhaa jargonia vaan pelkkää tiukkaa asiaa ja konkreettisia neuvoja millä lähteä alkuun.

Päädyimme valmennukseen, koska koimme, että halutaan neuvoja juuri meille, tälle tilille ja tämän aiheen ympärille. Halusimme löytää ne meidän sudenkuopat ja kehityksen kohteet. Tämä oli myös ajankäytön kannalta meille järkevin vaihtoehto.

Sain heti selkeitä neuvoja siihen miten tavoittaa potentiaalisia seuraajia ja millä herättää kiinnostus. Paljon pieniä asioita, jotka muodostavat ison kokonaisuuden.

Sain myös hyviä vinkkejä sisältöön, selkeitä esimerkkejä, mutta ei kuitenkaan mitään valmista pohjaa. Satu kannusti aitouteen, rohkeuteen tulla esille omana itsenä, herätteli ajattelemaan itse, eikä antanut valmiita vastauksia. 

No mitä konkreettista hyötyä saimme. Oli selvää, että tämän aiheen pariin ei mitään yleisöryntäystä tule heti, mutta pitkäjänteisellä tekemisellä tuloksia syntyy varmasti. Tili on alkanut kasvamaan tasaisen varmasti, alle puolessa vuodessa jopa tuplasimme seuraajamäärän.

Olemme saaneet aitoa vuorovaikutusta postauksiin ja sitoutuneisuus on parantunut huimasti. Seuraajia on tullut pitkin Suomea, mikä on myös uusi kiva ilmiö.

Meille on myös alkanut saapumaan asiakkaita, jotka ovat seuranneet meidän sometekemistä ja tulleet siitä vakuuttuneeksi. Asiakkaista välittyy luottamus ja ymmärrys. Ja nämä ovat meidän alalla erittäin tärkeitä asioita. 

Voimme siis vahvasti suositella Satun valmennusta, kaikille kenellä on vahva tahtotila tehdä asioita kestävästi ja oikein."

Katso täältä kaikki menestystarinat.

 

Lataa tästä ilmainen 12-sivuinen opas, jolla kasvatat näkyvyyttäsi ilman kikkailua

 

VAHVAN INSTAGRAM-TILIN PILARIT

 

Lataamalla oppaan liityt myös Instagram-tietopankkiin, josta saat kerran viikossa sähköpostiisi perusteellisia vinkkejä ja painavaa asiaa toimivasta Instagram-tekemisestä