Tässä kuvassa on brändivalmentaja Reetta Vahanen

Instagram-hallitsija @hiljainenvoima - kuinka unelma-asiakkaat tulevat pääosin Instagramista

asiakkaat instagram-markkinointi menestystarinat

"100% omista asiakkaistani on unelma-asiakkaitani, ja he löytävät minut pääosin Instagramin kautta.

 

Kun joitakin vuosia sitten aloin yrittäjäksi, tiesin, etten halua tehdä kylmäsoittelua tai käydä verkostoitumistilaisuuksissa. En vain ollut sellainen tyyppi, enkä edes uskonut, että ne toimisivat minulla.

Sen sijaan päätin panostaa sisällöntuotantoon.

Suunnitelmani oli tämä: en tavoittelisi itse asiakkaita, vaan tekisin brändistäni niin houkuttelevan, että asiakkaani haluaisivat tulla itse luokseni.

Osallistuin tuolloin erään ulkomaisen Instagram-valmentajan kurssille, mikä sysäsi minua eteenpäin Instagram-tekemisessä ja auttoi löytämään esimerkiksi oman tyylini valokuvata.

Tilini alkoikin kasvaa, mutta melko hitaasti, ja jossakin vaiheessa kasvu jumahti täysin. Tuntui, että vaikka mitä teen, tilini ei kasva, eivätkä kuvani saa aikaan reaktioita.

Se oli turhauttavaa!

Instagramista tulikin taakka, joka tuotti joka postauksen jälkeen pettymyksen, kun sisältöni eivät toimineetkaan toivomallani tavalla.

 

 

Onneksi törmäsin Satuun ja osallistuin hänen ryhmävalmennukseensa.

Jo ensimmäisen valmennuspuhelun jälkeen asiat alkoivat loksahdella, ja tuskailu muuttui inspiraatioksi. Minulla oli vaikka kuinka paljon ideoita, joista luoda postauksia!

Satun äärettömän selkeät ja konkreettiset neuvot veivät mennessään kaiken epätietoisuuden ja turhautumisen Instagramin suhteen. Valmennuksen jälkeen minulle oli selkeää, mitä ja milloin julkaista ja millä tavoin kasvattaa tiliäni.

Vaikka olin aiemmin osallistunut toiselle kurssille, vasta Satun valmennuksessa asiat alkoivat loksahdella paikoilleen. Satu esitti asiat niin selkeästi, ettei epätietoisuudelle jäänyt tilaa. Yhtäkkiä ei täytynytkään tuskailla sen kanssa, ettei tiedä, mitä ja miten julkaista.

Pelkäsin etukäteen, että Satu kehottaisi minua tuottamaan sellaista sisältöä, joka ei tuntuisi yhtään omalta, tai luomaan Reels-videoita tavalla, joka ei sopisi omaan tapaani toimia, mutta olin täysin väärässä. Sainkin Satulta luvan toimia omalla tavallani!

Valmennuksen jälkeen (ja jo sen aikana) näin huimia tuloksia: siinä missä tilini seuraajamäärät olivat pitkään junnanneet paikoillaan, valmennuksen jälkeen seuraajia on tullut koko ajan lisää. Välillä jopa huimaa vauhtia!

Myös asiakaskyselyiden määrä on kasvanut, ja tällä hetkellä tavoitan ja sitoutan selvästi aiempaa paremmin juuri oikeanlaisia ihmisiä.

Parasta tässä taisi kuitenkin olla se, että epämääräinen tuskailu ja turhautuminen Instagram-tekemisen suhteen on tiessään, ja tekeminen tuntuu valmennuksen jälkeenkin mielekkäältä!

Suosittelen Satun Instagram-valmennusta kaikille yrittäjille, sillä Instagram on aivan mieletön tapa tehdä markkinointia vaikka sohvannurkasta käsin – ilman kylmäsoittelua ja verkostoitumista.

100% omista asiakkaistani on unelma-asiakkaitani, ja he löytävät minut pääosin Instagramin kautta. Saan markkinoida tavalla, joka tuntuu itselleni mielekkäältä – ja tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka todella haluavat työskennellä kanssani. Ihan unelmatilanne siis!”

Reetta Vahanen @hiljainenvoima on brändistrategi ja -valmentaja, joka auttaa rohkeasieluisia yrittäjiä kasvattamaan unelmiensa yrityksen omilla ehdoillaan.

Katso täältä kaikki menestystarinat.

 

Lataa tästä ilmainen 12-sivuinen opas, jolla kasvatat näkyvyyttäsi ilman kikkailua

 

VAHVAN INSTAGRAM-TILIN PILARIT

 

Lataamalla oppaan liityt myös Instagram-tietopankkiin, josta saat kerran viikossa sähköpostiisi perusteellisia vinkkejä ja painavaa asiaa toimivasta Instagram-tekemisestä