Buhurt-joukkue Kivuttaret

Instagram-hallitsija @kivuttaret - urheilujoukkueen huima nousu Instagramissa

asiakkaat instagram-seuraajat menestystarinat

”Ensimmäinen kasvupyrähdys tililläni tapahtui Instagram-valmennuksen ollessa edelleen kesken.

 

Istuin jälleen puhelin kädessä, tuijotin Instagram-tiliäni ja mietin. Jotain piti taas päivittää, mutta tilini suunta oli hukassa. Tiesin kyllä minne tilini kanssa haluan, mutta minulta puuttui konkreettiset askeleet siitä, miten sinne päästään.

Ylläpidän joukkueeni Instagram-tiliä. Kilpailemme tavoitteellisesti keskiaikaisessa kamppailu-urheilussa eli buhurtissa. Instagramissa levitämme tietoutta buhurtista, esitämme naiskamppailu-urheilun arkea ja inspiroimme seuraajiamme.

Kuinka kasvattaisin Instagram-tiliämme niin, että tavoittaisimme oikean kohdeyleisön? Olin saanut tilimme kasvamaan jonkun verran, mutta kasvu oli pysähtynyt.

Olin opiskellut Instagramia omatoimisesti ja termit kuten niche, orgaaninen kasvu ja ER (sitoutumisprosentti) olivat käsitteinä jo tuttuja. On kuitenkin eri asia tuntea sanoja, kuin ymmärtää konkretia niiden takana.

 

 

Päädyin ystäväni suosituksesta selaamaan Satun Instagram-tiliä. Jokainen päivitys tarjoili faktatietoa Instagramista. Ahmin Satun päivityksiä yksi toisensa jälkeen, saaden vahvistusta siitä että tässä on jotain minulle arvokasta.

Innosta puhkuen ilmoittauduin Satun ryhmävalmennukseen. Kävelin tablettini kanssa pitkin asuntoamme hermostuneena etsien oikeaa taustaa ja parasta valoa. Pian alkaisi ensimmäinen ryhmätapaamiseemme Satun Instagram-valmennuksessa.

Lopulta päädyin istumaan olohuoneemme lattialle, vastavaloon rikkinäiset verhot takanani roikkuen. Kerta toisensa jälkeen istuin tässä samassa paikassa kirjoittaen muistiinpanoja ja oppien.

Valmennus eteni askel askeleelta ja aloin ymmärtää miten ja miksi minun tulee toimia jotta voin saavuttaa tilimme todellisen potentiaalin. Sain konkreettisia ohjeita ja esimerkkejä mikä toimii ja miksi se toimii.

Johdonmukaisesti etenevää valmennusta oli helppo sisäistää. Kun aloin ymmärtää miksi, aloin ymmärtää myös miten.

 

10 000 seuraajaa alle puolessa vuodessa täysin orgaanisesti

 

Ensimmäinen kasvupyrähdys tililläni tapahtui valmennuksen ollessa edelleen kesken. Vaikka valmennus on jo takana, olen nyt osa Satun Instagram-yhteisöä, jossa jatkamme yhdessä Instagram matkaamme. Yhteisöön pääsee jokainen Satun valmennuksen käynyt.

Motivaationi kasvoi tilini mukana ja niin tuli toinen ja kolmas kasvupyrähdys. Nyt Instagram-tililläni on vahva perustus, selkeä suunta ja minulla käsissäni kaikki työkalut. Olen löytänyt itselleni sopivat rutiinit ja kasvu tapahtuu siinä samalla.

Kiitos Satu, että olet sinä. Kiitos, että tuot meidät yhteen yhteisöksi, jossa on turvallista jatkaa kehitystämme kohti tavoitteitamme.

Istun jälleen puhelin kädessä, sillä tänään on julkaisupäivä. Minulla on selkeä kuva millaista sisältöä julkaisen ja ennen kaikkea miksi. Tiedän mikä on seuraava askeleeni kohti tavoitettani ja tiedän, mistä saan apua kun sitä tarvitsen.

Roosa Järvinen, @kivuttaret

Katso täältä kaikki menestystarinat.

 

Lataa tästä ilmainen 12-sivuinen opas, jolla kasvatat näkyvyyttäsi ilman kikkailua

 

VAHVAN INSTAGRAM-TILIN PILARIT

 

Lataamalla oppaan liityt myös Instagram-tietopankkiin, josta saat kerran viikossa sähköpostiisi perusteellisia vinkkejä ja painavaa asiaa toimivasta Instagram-tekemisestä