Mirella Tainio silmuknitting

Instagram-menestystarina @silmuknitting

asiakkaat instagram-markkinointi menestystarinat myynti Nov 01, 2021
Kaupallinen yhteistyö: Silmu knitting

 

"Olen Mirella Tainio, Silmu knittingin perustaja. Valmistan luonnonmateriaaleista käsin neulottuja tuotteita lapsille ja aikuisille. Yrityksen kantavia arvoja ovat vastuullisten luonnonmateriaalien käyttö sekä jatkuva tuotekehitys vastuullisuuden näkökulmasta. Tuotteideni tarkoitus on olla pitkäikäisiä sekä designiltaan ajattomia.

Yritykseni alkutaipaleella ihana Satu löysi Silmun Instagram-tilin @silmuknitting ja aloimme yhteistyön merkeissä kehittämään ja kohdistamaan sitä oikealle asiakaskunnalle.

Ohjeet ja vinkit olivat helposti ymmärrettäviä ja toteutettavia, sekä lisäksi sain paljon mielenkiintoista tietoa alustan toiminnasta. Yhteistyön jatkuessa vaihdoimme tilini kohderyhmän suomalaisesta kansainväliseksi, jonka jälkeen tilini ja myynti lähtivät selkeään nousuun.

Sitoutumisprosentti, seuraajamäärät sekä tilin tavoittavuus jatkavat edelleen kasvuaan ja kaikki myyntini tapahtuu vain Instagramin pohjalta. Minulle on esimerkiksi vuoden aikana tullut paljon kansainvälisiä jälleenmyyntikyselyjä sekä ihan toteutuneita kauppoja, vain ja ainoastaan Instagramin perusteella.

Satulla on omistautunut sekä ihanan innostunut asenne työhönsä ja odotin aina innolla uusia palavereja ja niistä saatuja vinkkejä!

Voin siis erittäin lämmöllä suositella Satua ja hänen yksilövalmennustaan, josta saat aimo annoksen tietoa sekä vinkkejä, joilla saat tilisi varmasti kestävään kasvuun!"

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen matkallasi Instagram-tilisi hallitsijaksi? Lataa ilmainen opas:

KOLMEN KOHDAN TARKISTUSLISTA INSTAGRAM-TILIN ENSIVAIKUTELMAA VARTEN

Lataa ilmainen opas