Tässä kuvassa on Instagram-vaikuttaja Sini Antila

Instagram-hallitsija @sinimalist - Instagramista kannattava sivutyö

asiakkaat menestystarinat

"Rakensin Instagramista itselleni kannattavan sivutyön.

 

Olen Sini, mekkoihin ja kukkiin addiktoitunut Instagram-vaikuttaja. Ammennan inspiraatiota Suomen luonnosta ja sen eri vuodenajoista ja siksi pyrin kuvaamaan paljon ulkona, säässä kuin säässä.

Yleensä minulla on  aina käynnissä jokin projekti. Viime kesänä se oli oman kukkapellon kasvattaminen. Innostuin kyseisestä hommasta niin paljon, että jatkan sitä taas ensi kesänä. Instagramista minut löytää nimimerkillä @sinimalist.

Aloitin Sadun yksilövalmennuksessa noin kolme vuotta sitten. Syy oli yksinkertainen: tilini kasvu oli pysähtynyt, eikä ihme, sillä tilini näytti silloin melkoiselta sillisalaatilta.

Valmennuksen alussa kävimme Satun kanssa läpi tilini tilan ja suunnittelimme yhdessä, mihin suuntaan sitä kannattaa kehittää. Monipuolisen tietopaketin lisäksi Satu antoi valtavasti juuri minun tililleni räätälöityä ohjeistusta sekä konkreettista apua neuvojen käytäntöön ottamisessa. Ja siitä se kasvu sitten lähti!

 

 

Ei ole liioiteltua sanoa, että Satu on ollut isossa roolissa siinä, millainen kuvaustyylini on tänä päivänä. Satu antoi käytännönläheisiä neuvoja siihen, millainen kuvaustyyli minun tililleni ja kohderyhmälleni sopii. Arvostan Sadussa erityisesti sitä, että häneltä saa aina rehellistä palautetta sekä kehitysehdotuksia.

Hän oli aina saavutettavissa koko valmennuksen aikana ja vielä kaksi vuotta myöhemminkin hän on aina valmis auttamaan, jos jokin tilini toiminnassa mietityttää. 

Tilini kasvoi valmennuksen jälkeen aluksi voimakkaasti. Nykyään kasvu on tasaisempaa. Erityisen onnellinen olen seuraajien sitoutuneisuudesta. Se on edelleen loistavalla tasolla ja tämä oli minulle alusta alkaen tärkeä asia.

Seuraajien aktiivisuus ja sitoutuneisuus on mahdollistanut myös sen, että nykyään Instagramista on tullut minulle sivutyö.

Olen löytänyt yhteistyökumppaneita, joista saatoin aikaisemmin vain haaveilla. Näitä ovat mm. Anni Ruuth, Katri Niskanen, Nanso, Kalevala, Familon ja monet muut.

Eräs unelmaprojekti, joka on jäänyt mieleen erityisen hyvin mieleen, oli Anni Ruuthin kanssa yhdessä suunnittelemamme paita, joka on edelleen myynnissä. Kaupallisten yhteistöiden lisäksi olen päässyt tekemään sisällöntuotantoa yrityksille.

Haluan vielä kertaalleen kiittää Satua. Väitän nimittäin, että ilman häntä olisi moni asia jäänyt tapahtumatta!"

Katso täältä kaikki menestystarinat

 

Kolme salaisuutta, joilla saat maksavia asiakkaita Instagramista ilman maksettua mainontaa

MAKSUTON TYÖPAJASARJA YRITTÄJILLE

Ilmoittaudu täältä