Tässä kuvassa on Vorssaink-yrittäjä Kata Luukkala

Instagram-hallitsija @vorssaink - Instagramista eniten liikennettä verkkokauppaan

asiakkaat instagram-markkinointi menestystarinat

Sosiaalisen median kanavista verkkokauppaani tulee eniten kävijöitä Instagramista.

 

Moi! Mää olen Kata, Vorssa Inkistä. Jaan Instagram-tililläni @vorssaink kuvia käsityönä valmistamistani isoista ja värikkäistä korviksista sekä tarinoita ihmisestä korvisten ja korvisten tekemisen takaa.

Korvikset on syntynyt sivutuotteeksi pääelinkeinoni tatuoimisen rinnalle ollessani äitiyslomalla. Tekijänaisena piti saada aikaiseksi jotain hyödyllistä pikkuneidin pitkien päikkäreiden aikana.

Osallistuin Sadun Instagram-valmennukseen saadakseni hirveellä häsällä, vähän niinku vasemmalla kädellä väännetylle Instagram-tililleni jonkun tolkun ja järjestyksen. Tavoitteenani oli myös saada lisää kävijöitä verkkokauppaani ja ideoita ulkomaan valloitukseen. Olin kova postaamaan ja kuvani olivat mielestäni toimivia, mutta noin vuoden vanha tilini ei tuottanut haluamaani tulosta.

Kuukauden valmennukseen osallistui laaja kirjo eri alojen edustajia, minkä koin rikkaudeksi. Lähestymistä Instagramia kohtaan tuli monelta eri kantilta ja muiden tilien suunnittelusta sai paljon käyttökelpoisia vinkkejä omaansa varten. 

Satu paneutui meihin jokaiseen perusteellisesti ja sain oman tilini jujusta kiinni hyvin nopeasti. Valmennuksen aikana olikin helppo alkaa rakentaa tiliä oikeaan suuntaan vertaistuen avulla. Oman Instagram-tilini tekeminen meni ihan uusiksi. Alkusähläyksen jälkeen postaaminen muuttui iisimmäksi ja hauskemmaksi. Uskallan heittäytyä uusille ideoille ja tuoda itseäni tykö rohkeammin.

Valmennuksen alkaessa sosiaalisen median kanavista verkkokauppaani tuli eniten kävijöitä Facebookista. Tämä kuitenkin muuttui nopeasti, kun aloin noudattaa Sadun selkeitä ohjeita ja Instagram nousi kävijätilastossa Facebookin edelle. Ja nyt, reilu kuukausi valmennuksen jälkeen, tilanne on edelleen sama. Sosiaalisen median kanavista verkkokauppaani tulee eniten kävijöitä Instagramista.

Sadun valmennuksen valitsin somessa lukemieni kokemusten ja suositusten perusteella. Ja täys kymppi hei!! Yrittäjäperheessä ei ole aikaa itseopiskeluun. Satu tuntee Instagramin salat, kertoo asiat selkeästi ja suoraan, ilman turhaa jonninjoutavaa. Hänen valmennuksensa avulla säästin omaa aikaani muuhun tärkeään ja tuottavaan. Satu on jäänyt mun Insta-matkalleni pysyväksi matkaseuraksi. Siellä hän taustalla fiilistelee ja on apuna, jos tulee mutkia matkaan. Olen tästä matkaseuralaisesta kovin onnellinen ja kiitollinen.”

Katso täältä kaikki menestystarinat

Kuinka saat näkyvyyttä, seuraajia ja asiakkaita Instagramissa

ILMAINEN TYÖPAJASARJA YRITTÄJILLE

Tilaa tallenteet ilmaiseksi