Tilaus- ja toimitusehdot

 

Verkkosivua käyttämällä ja verkkokaupasta tilaamalla hyväksyt kulloinkin voimassa olevat sopimusehdot itseäsi sitoviksi.

Jos olet kuluttaja-asiakas, sinun tulee antaa ennakkosuostumuksesi digitaalisen sisällön toimittamisen sähköiseen aloittamiseen ennen peruuttamisajan päättymistä ja näin ollen peruuttamisaikaa ei ole.

Verkkovalmennukset on tarkoitettu vain oman/edustamasi yrityksen Instagram-tilin kehittämiseen eikä sen menetelmiä, materiaaleja tai rakennetta saa käyttää muuhun. Kaikki sisällön ja materiaalin kaupallinen hyödyntäminen on ehdottomasti kielletty. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sisällön käyttämistä osana omaa liiketoimintaasi, mutta ei kuitenkaan rajoitu vain tähän. Jos sinä tai yrityksesi tarjoaa Instagramiin liittyviä kehityspalveluja, et voi osallistua verkkovalmennukseen.

Tunnukset Instagram-tilisi hallitsijaksi™ -verkkovalmennukseen toimitetaan 24 h sisällä tilauksesta sähköpostiosoitteeseesi.

Kaikkien antamiesi tietojen tulee olla oikeita, täsmällisiä ja täydellisiä. Voimme peruuttaa käyttäjätunnuksesi, jos ilmenee aihetta epäillä tietojen oikeellisuutta. Et saa luovuttaa käyttäjätunnusta/salasanaa kenellekään muulle.

Mitään Satu Gülle Oy:n sivustolta löytyvää materiaalia (mukaan lukien tekstit tai kuvat) ei saa kopioida, jäljentää, julkaista, ladata tai edelleen lähettää millään tavalla paitsi omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Voimme muuttaa sopimusehtojamme milloin tahansa, voimassa olevat ehdot näet verkkosivuiltamme.